Cevap: kredi kartı borçları....
Allah yardımcınız olsun.maaşınızın dörtte birine el koyulur.kim önce davranırsa o haczeder.diğer alacaklılar sırasını bekler.ama maaşa el koyma eve hacze engel değildir.
bilgi için teşekkür ederim. peki amcama kefilliğimde var ve oda ödeyemiyor. bu kefillikten dolayı maaşıma bloke koymaları söz konusu olurmu? yada genel olarak borcun 1/4ü dışında maaşıma bloke koyarlarmı? forumda bu tip konular çok geçiyor. blokede yasalmı? saygılar
Alıntı:
ademm rumuzlu üyeden alıntı
bilgi için teşekkür ederim. peki amcama kefilliğimde var ve oda ödeyemiyor. bu kefillikten dolayı maaşıma bloke koymaları söz konusu olurmu? yada genel olarak borcun 1/4ü dışında maaşıma bloke koyarlarmı? forumda bu tip konular çok geçiyor. blokede yasalmı? saygılar
Kefillikten dolayı ilgili kurum maaşınıza haciz uygulayabilir.ama sıralamaya göre gidilir.dörtte biri dışında sizin onayınız olmadan fazlası haczedilmez.maaş blokesi tabikide yasaldır.
Alıntı:
exper06 rumuzlu üyeden alıntı
Kefillikten dolayı ilgili kurum maaşınıza haciz uygulayabilir.ama sıralamaya göre gidilir.dörtte biri dışında sizin onayınız olmadan fazlası haczedilmez.maaş blokesi tabikide yasaldır.
teşekkürler. o halde 1/4 kesilir ama hepsine blokede koyabilirmi? yani çekmesede banada çektirmez böyle bir durum olurmu? o noktada blokeyi kaldırma şansım olurmu?
Alıntı:
ademm rumuzlu üyeden alıntı
teşekkürler. o halde 1/4 kesilir ama hepsine blokede koyabilirmi? yani çekmesede banada çektirmez böyle bir durum olurmu? o noktada blokeyi kaldırma şansım olurmu?
Hepsine bloke koyulmaz.borç tamamen bitmeden bloke kalkmaz
Cevap: Kredi kartı borçları
Merhaba, benimde kredi kartı borcum var 100 Milyarın üstüne çıktı fazilerle ve şu ana kadar asgarilerini öde öde öde ama 2 ay sonra borç yüksek olunca aynı seviyeye gelyor artık gücüm kalmadı. Ve ödeyemeyecgim. ben bu borcu odemezsem su an ailemle yasıyorum annemin üzerine olan evi haciz etme hakları var mı? En buyuk korkum bu. İkametgahım annemin evinde hala. Şimdi den sonra ikametgahımı alsam işe yarar mı. Amacım kacmak değil ama o kadıncagızı da gereksiz yere üzmek istemiyorum.
amacım kaçmak değil ben bu borcu ödeyecegim ama zamana ihtiyacım var. Fazi işlemesini durdurabilsem sorun değil ödeyebilirim. ama o mumkun mu onu da bilmiyorum.
İyi Günler
Utku
Cevap: Kredi kartı borçları
hepinizin ALLAH yardımcısı olsun arkadaslar benimde var 40 milyar bende hacizi beklemeye basladım 2. ay oldu asgarilerini ödeyemiyorum artık bende ne yapıcam bilmiyorum ALLAH hepimizin yardımcısı olsun....:(