Ne kadar nafaka ve tazminat alabiliriz
merhabalar
ailevi sorunlardan dolayı annem ve babam boşanma eşiginde 20 yıllık evliler babamın maaşı 1500 + evi var + sigortası
acaba nafaka ve tazminat ne kadar alabilirz ortalama birşey varmıdır yoksa dururma göremi durum şöyle içkicinin teki kredi kartı aldı ödemiyor hergün hergün içiyor hergün hakaret hergün küfür (şahitlerde var)
bilgi sahibi ederseniz sevinirim
Cevap: ne kadar nafaka ve tazmit alabiliriz
babanızla bir gün oturup hiç konusmayı denedinizmi siz..''içkicinin teki ''demişsinizde,babaya karsı uslup böyle olmamalıydı bence....
''içkicinin teki " üslübümdan ona karşı neler hissettigimi anlamışsınzdır umarım konuşmak bölümüne gelinde ortalama 8 senedir aynı şeyleri söylüyorum ama dinlediği yok bizde bu kararı aldık
Alıntı:
Huuk rumuzlu üyeden alıntı
''içkicinin teki " üslübümdan ona karşı neler hissettigimi anlamışsınzdır umarım konuşmak bölümüne gelinde ortalama 8 senedir aynı şeyleri söylüyorum ama dinlediği yok bizde bu kararı aldık
İçkici adama la konuşsanda fayda etmez babamdan biliyorum bize 50 yıldır ne çektirdigini siz en iyisini yapmışınız bence, bakmayın yaşamayan için KONUŞMAYI denedinizmi demek kolay :k
Alıntı:
fuatpak rumuzlu üyeden alıntı
babanızla bir gün oturup hiç konusmayı denedinizmi siz..''içkicinin teki ''demişsinizde,babaya karsı uslup böyle olmamalıydı bence....
Babaya karşı uslup böle olmamalı diyeceginize ailesini çocuklarına eşine verdiği zararın yanında uslup' a takılmanız manasız bence :alala
Alıntı:
sevcanakay rumuzlu üyeden alıntı
İçkici adama la konuşsanda fayda etmez babamdan biliyorum bize 50 yıldır ne çektirdigini siz en iyisini yapmışınız bence, bakmayın yaşamayan için KONUŞMAYI denedinizmi demek kolay :k
hani derlerya hakkı kötektik içkici adamı öyle hale sokuyorki dövmek bile çözüm değil , sahsen gider ağzını burnunu kırarım bir damla bile gözyaşı akmaz emin olun otururup 2 dk düşünemez neden diye.
huuk istediğini yap o zaman..babanızı dövmek için referandummu yapıyorsunuz yoksa cözümmü arıyorsunuz..
Alıntı:
Huuk rumuzlu üyeden alıntı
evet çözüm arıyorum
Bir hukuk sitesinde, sorununuza çözüm arıyorsunuz. Öncelikle üslubunuzu düzeltin. Sonra doğru ve gerekli bilgilerle gelin.
Siz kaç yaşındasınız, erkekmi bayanmısınız, tazminat boşanmadan dolayı mağdur olan tarafa verilen bir haktır.. Ne kadar tazminat alırız derken anneniz için verilmesi olası tazminattan nemalanmak niyetindemisiniz.
Yani üzümmü yiyeceksiniz, bağcıya düşmanlığınızmı var bunu bir ifade edin. Sonrası 3 satır ile çözülür..
Alıntı:
sevcanakay rumuzlu üyeden alıntı
Babaya karşı uslup böle olmamalı diyeceginize ailesini çocuklarına eşine verdiği zararın yanında uslup' a takılmanız manasız bence :alala
Sayın sevcanakay ...
Sizde bir hukuk sitesinde ve üstelik canı yanmış ve bunu zor dönemlerden geçerek atlatmış hala hukukla içiçe üstelik bir hukukçu ile nişanlanarak da bu ilişkiyi taçlandırmış birisisiniz.
Muhalefet yapmayı seviyorsunuz. Erkeklere özelliklede kusurlu olanlara karşı gizli bir hınç ve düşmanlık beslediğinizde iletilerinizden anlaşılıyor.
İşin iç yüzünü bilmeden, gerçekte neler yaşandığını öğrenmeden kesin hükümlerle yazıyorsunuz bazan.
Üstelik bunu bazan ileti sahibine değil.. Olayın gerçek yanını öğrenip fikir beyan edecek üyelere de yapıyorsunuz.
Sıklıkla hukuksal bilginiz dışında üstelikte yapıcı olmayan eleştirilerinizle dikkat çekiyorsunuz.
Lütfen insanları tabir-i caizse haşlamaktan vazgeçiniz.. En azından hukukçu nişanlınızdan yardım alarak hukuksal bilgilerinizi paylaşınız.. Daha faydalı olacağınız kesin.
Saygılar..