Herkese iyi dileklerimi sunarım, umarım tüm davası olan arkadaşlarım feraha çıkar yeni bir hayata başlangıç atabilmek adına, entersalık o ki boşanmak için tuttuğum avukat ile nişanlandım darısı herkesin başına :)
sevgiler.
Printable View
Herkese iyi dileklerimi sunarım, umarım tüm davası olan arkadaşlarım feraha çıkar yeni bir hayata başlangıç atabilmek adına, entersalık o ki boşanmak için tuttuğum avukat ile nişanlandım darısı herkesin başına :)
sevgiler.
Allah tamamına erdirsin, bir yastıkta kocayın.
Cesaretinize hayran kaldığımı belirtmeden geçemeyeceğim (Boşanıp akabinde evlilik kararı almak üstelikte bir avukatla-iyi bir evlilik sözleşmesi yapın da bu sefer o sizden tazminat almasın:)). Şaka bir yana benim avukatım bayan olduğu için darısı başıma diyemiyorum:)
Allah tamamına erdirsin.Mutluluklar
Demek avukatla boşanma davasıydı ay sorunlarım vardı yok dertleşelim derken iş bu aşamaya gelmis. Zaman herşeyi gösterir
Ben hiç yadırgamadım. Çünkü yakın bir akrabamızda kendisini boşayan avukatla aradan 8-10 yıl kadar sonra evlendi.
Kiminle evlendiğin değil, geçinip geçinemeyeceğin önemli. İlk evliliğinizden tecrübelerinizle umarım yeni evliliğinizde umarım daha mutlu bir evlilik hayatınız olur. Karşılıklı saygıyı asla elden bırakmayın. Sorunlarınızı biriktirmek yerine,sıcağı sıcağına çözün ki, ileride patlamalar olmasın.
Allah tamamına erdirsin, hayırlısı olsun. Mutluluklar dilerim.