Hesabımdan para çekilmesi
Mrb 04.01.2010 tarihinde hadımköy şubesine gittiğimde bir şok la karşılaştım hesabımdan maaşım ve kredi limitim çekilmişti elime atm kartı geçmediği için şubeden çekicektim maaşımı 15.12.2009 ATM T042 saat20:34:54 te -600 tl çekilmiş 16.12.2009 ATM T245 SAAT 10:34:26 te -560 tl çekilmiş benim hesabımdan benim atm kartımı kim ve şifreyi nasıl ele geçirmiş? kurye bu atm kartını kime teslim etmiş bana kimlik karşılığı teslim etmesi gerekmiyormu? şifremi nasıl ele geçirmişler?anne kızlık soyadımı işe girerken banka sözleşmesini imzalatırken şirket çalışanları yani insan kaynakları ve muhasebeci personel duydu ve gördüler bunlar annekızlık soyismimi bilerek şifremi ele geçirmiş olabilirlermi?çekilen atm kamera kayıtlarının incelenmesini istiyorum ne yapmam gerekiyor herhangi bir karakola suç duyurusu yapmam gereklimi ? şubeden yazılı şikayet göderdim ve ayrıca şikayet faxı çekmiştim .ilgilerinize olayın biran önce cözümlenmesini istiyorum.ne yapmam gerekli bankadan cevap mı beklemiliyim yoksa suç duyurusu mu yapmalıyım .
Cevap: hesabımdan para çekilmesi
hiç vakit kaybetmeden savcılığa başvurun ve tüm bunları anlatın kamera kayıtları vs...
bana banka dedi 1 hafta bekleyin ondan sonra savcılığa başvurun dedi bekliyim sizce
Bankaya dava açabilir BDDK ya şikayet edebilirsiniz
Bankanın bekletme gerekçesi nedir? Yerinizde olsam vakit kaybetmezdim.