Cevap: Boşanmak ve velayet
Kusura bakmayin ama sizin sorunlariniz bence beraber halledebileceginiz sorunlar. Herseyin cozumu mahkeme degil. Bosanmak cok zor birsey. Ben nacizane esinizle birlikte aile danismanina gidin derim.
Cevap: Boşanmak ve velayet
Alıntı:
solosko rumuzlu üyeden alıntı
Kusura bakmayin ama sizin sorunlariniz bence beraber halledebileceginiz sorunlar. Herseyin cozumu mahkeme degil. Bosanmak cok zor birsey. Ben nacizane esinizle birlikte aile danismanina gidin derim.
katılıyorum size boşanmak çok zor bişey ama eşinin sana hakaratlerde bulunması aşağılanması çocuğunun yemek yememesinden bile sorumlu tutulup bunun yüzünden bile dayak yemen onurunun kırılması şerefinle oynanması boşanmaktan daha zor inanın buna.. yara kangren olmuşsa kesip atacaksın..
yeşim hanım öncelikle geçmiş olsun.. çocuk küçük velayeti kesinlikle siz alırsınız.. nafakaya gelince eşinizin aylık geliri 5000 ise bunu maaş bodrosu ile ıspatlarsanız güzel bir miktarda mutlaka bağlanacaktır sonuçta çocuğuna bakıyorsunuz.. onun çocuğuna harcayacaksınız.. eşiniz hangi bankadan kredi kartı kullanıyorsa o bankada maaş bodrosu mutlaka vardır ordan istetip bulabilirsiniz.. ama yinede bir avukatınız olsa daha iyi olur sizin için.. sonuçta onlar daha iyi takip ederler davanızı yoksa çok uğraşırsınız..