Anlaşmalı Boşanma ve Babadan Kalan Miras Hakkında
İyi akşamlar herkese.Merak ettiğim konu şudur; boşanacak olan biri eşiyle yaşamaya devam etse ve de ailesinden kendisine aylık bağlansa-dul kaldığı için- illegal bir durum oluşturur mu,yakalanma ihtimali yüksek midir,cezası ağır mıdır?(miras değil arkadaşlar;aylık olacak)
Cevap: Anlaşmalı Boşanma ve Babadan Kalan Miras Hakkında
Alıntı:
simonaccc rumuzlu üyeden alıntı
İyi akşamlar herkese.Merak ettiğim konu şudur; boşanacak olan biri eşiyle yaşamaya devam etse ve de ailesinden kendisine aylık bağlansa-dul kaldığı için- illegal bir durum oluşturur mu,yakalanma ihtimali yüksek midir,cezası ağır mıdır?(miras değil arkadaşlar;aylık olacak)
Boşanınca dul olunmaz, bekar olunur. Ne maaşı bağlanacak ?
Miras ile aylık maaş arasındaki bağıntıyı anlayamadım...
cevap için teşekkürler.
öncelikle konumuzun miras ile ilgisi yok,sadece düzelt seçeneğinde başlığı düzeltemediğim için belirtmek zorunda kaldım 'maaş olmalı diye'
ayrıca bayana bağlanacak maaş ,ailesinden kalma milletvekili maaşı ise ve çift beraber yaşamaya devam ederse yakalanma ihtimali var mıdır?illegal midir?
Salt milletvekili babanın yetim aylığını almak için KANUNA KARŞI HİLE yoluyla yapılacak olan bu boşanma idari para cezasını da gerektiren sizin tabirinizle illegal bir davranıştır.
Ayrıca durumun ortaya çıkması halinde yapılan tüm ödemeler yasal faiziyle birlikte tahsil edilir.
Benim yorumuma göre de bu bir nitelikli dolandırıcılıktır.
Alıntı:
Av.Mehmet Aydın rumuzlu üyeden alıntı
Benim yorumuma göre de bu bir nitelikli dolandırıcılıktır.
Cezasıda oldukça ağırdır.. sanırsam..
Alıntı:
dardayım rumuzlu üyeden alıntı
Cezasıda oldukça ağırdır.. sanırsam..
Doğrudur. Fakat yorum benim. Mahkeme "nitelikli dolandırıcılık" olarak yorumlar mı? bilemem.