Cevap: Haksız avea faturası
Tüketici mahkemesinde dava açabilirsiniz.
Borcu ihtirazi kayıt koyarak ödeyebilir ve daha sonra alacak davası açabilirsiniz.
Telefoncuya gidip hakikaten GPRS hizmetinden yararlanıp yararlanmadığınızı, yararlandıysanız fatura tutarının ortalama ne kadar gelebileceğini öğrenebilirsiniz.
Hiç bir şey yapmamıza gerek bırakmıyorlar..hiç boşuna uğraşmayın derim..
sinirleriniz zıplar..sizin gibi bende madurum bence tek çözüm madurlar bir araya gelip davalarımızı birleştirip...birlikte dava açmaktır...
bende avea jet kullandım taahütlü 12 ay.. evde çekmiyor, inanın google a bağlanmak için en az 30-40sn bekliyosunuz ki bazen hiç acılmıyordu..
Çekmediği zaman edge mi gprs mi herneyse bu moda geçiyor cihaz..
ve hem çekmiyor, hemde bağlanamadığınız dakikalarda ek olarak faturanıza + fatura olarak çıkarıyorlardı.
ÖTV KDV dahil 29 liralık tarife.. ortalama 40-65 lira arasında faturalarım geliyodu..
İlk hesap actırdıktan sanırım 7 gün sonra 1 aylık fatura göndermişlerdi bana,
yani ben daha aveada hesap actırmadan 3 hafta önce başlamısım gibi kullanmaya..
Arıyorum müşteri temsilcilerini durum bu diyorum,
"biz günlük faturalandırma yapıyoruz diyorlar"
diyorum 7 günlük kullanıma 1 aylık fatura göndermissiniz, yine aynı cevabı alıyorum.
Çekmediği için arıyorum, en kısa sürede baz istasyonumu herneyse onu kuracağız diyorlar,
Madem istasyonunuz yok, burda cekmiyor, neden satıyorsunuz ürünü?..
Herneyse 12 ay bitti çok şükür, değiştirdim adam akıllı bir operatöre geçtim.
Ayrıca hattı kapattırmak için form doldurdum verdim..hemen aradılar merkezden, iptal etmeyin konturlü hatta çevirelim, ilk ay şu kadar kullanım hediye verelim dediler..
tamam dedim bari onu kullanır atarım hattı.
Kontürlüye çevirdik ama içinde hediye verecekeleri megabayt lar yoktu :)
Geçti gitti..
Allaha havale ettim..
Sorun değilde konuyu görünce içimi döktüm iyi oldu :)