Husumetli amirin emrinde soruşturma
bir memur amiri ile kavga etmiştir hem amir hem memur yaralıdır .ikiside şikayetçiolmuştur .
ne amir , nede memur görevden alınmamış iki husumetli için soruşturma başalmış ve memur sürgün edilmiştir. fakat herkez bilmektedir ki amir memura saldırmıştır.
bu durumda memur halen amirin emrinde iken soruşturma yapılırasa memur doğruları nasıl söyler - bu soruşturma iptal olması gerekir diye düşünüyorum
adil yargılanma hakkı engellenmiştir. memur baskı altındadır. bu sürgün gerçekleşmiştir. Memur bence baskı altında soruşturmada konuşamamıştırr suçlu amir olduğu halde bir soruşturma oyunu ile memur harcanmıştır
Cevap: Husumetli amirin emrinde soruşturma
bu olayda hersey saptırıldığı ve ben konuşturulmadığım için bana verilen ceza amire saygısızlık
bu olaydan sonra açılan ceza davsı müessir fiil
bu saçmalığı nasıl düzeltebilirim
Alıntı:
caliskanmehmet68 rumuzlu üyeden alıntı
bu olayda hersey saptırıldığı ve ben konuşturulmadığım için bana verilen ceza amire saygısızlık
bu olaydan sonra açılan ceza davsı müessir fiil
bu saçmalığı nasıl düzeltebilirim
önceliklikle, bu konuda tecrübeli olarak sana fikrimi belirttim,
1.kızgınlık ve öfkeni bir kenara bırak
2.kendinin bir avukat olduğunu düşün ve karşında haklı çıkarmaya çalıştığın bir insan var (KENDİN) ve bunu haklı çıkartabilecek somut veriler nelerdir onları araştırdığını düşün ve bu yolla düşün, örneğin şikayet dilekçesi, vs.. mümkünse olayı gören şahit olan yalancı şahitte olabilir, önemli olan yazılı beyanlarını al :)
3.herkesin bildiği şeyler somut gerçeklik arzetmez, çünkü en yakın arkadaşın bile yeri geldiğinde seni öyle bir kenara iterki şaşar ve ruhi sıkıntı yaşarsın. hukukta doğru yanlış yok, önemli olan savunmayı nasıl yaptığındır.
teşekkür ederim . nekadar doğru söylemişsiniz özellikle ; hukukta doğru yanlış yok, önemli olan savunmayı nasıl yaptığındır
güvendiğim adamların beni satmasıda üstüne tuz biber