Eski eşimden tehdit telefonu aldım, savcılığa suç duyurusunda bulunmak istiyorum?
Sayin, ilgili ve bilgili kisilere bisey danismak istiyorum,,
7-8 ay kadar once esimle bosandik, krediyle aldigimiz ev icin odedigimiz mebladan bir kismini talep etti anlasmali bosanma esnasinda, bende kabul ederk 10dk da bosandik.fakat maddi durumum nedeniyle borcumu taksit taksit odedim, son bir kismi kalmisken , kendisinin hukuki hakkini arama yolu varken, defalarca beni telefonda tehdit ederek, hatta kendisine degil ama tabiriyle masa tutatrak beni dovdurtmeye, oldurmeye yonelik laflari oldu,telefonda malesef bir kismini kaydettim bu soylediklerini,,,
ve isyerime sacma sapan onurumu kirici ve herkesin gordugu sahsiyetime hakaret edici ve tehditler iceren faxlar gondermeye basladi.. ve hukuki yolu birakarak tehdit ile beni isyerimde rezil etme tehditiyle parasini almaya calisti..
tehdit edilerek ve onur umun kirildigini dusunerek suc duyurusunda bulunmak ve maddi manevi tazmniat davasi acmak istesem ne yapmam gerekir, telefon kayitlari operatorlerden istenirmi? nasil ispat edebilirim?
sonuclari tahmini ne olur?
ne kadar surede sonuclanir?
muhtemelen elbette red edecektir soylediklerini , bana bu konuda aydinlatici yol gosterirseniz cok sevinirim..
acil yardimlarinizi bekliyorum?
Cevap: Eski esimden telefonda tehdit aliyorum, ve beni isyerimde kcuk dusurucu hareketlerde bulunuyor? ne yapmaliyim?
Savcılığa suç duyurusunda bulunduğunuz takdirde tüm bu iddialarınız araştırılır ve sonuca göre hüküm kurulur.
Cevap: Eski esimden telefonda tehdit aliyorum, ve beni isyerimde kcuk dusurucu hareketlerde bulunuyor? ne yapmaliyim?
Tesekkur ederim, ama bu iddialarimi , telefonda soylediklerini nasil ispatlayabilirim,kayit tusuna bastgimda anladi ve inkar etmeye basladi,,bana'' ceveremi genislettim kendim ne igrasicam seninle, masa tutucam, eger bana bisey yaparsan o gun son gunun olur'' dedi, baska bi gorusmede habire ne oldugunu bilmedigim bi cd den bahsediyo ve bunu isyerime gondermekle tehdit ediyo (blof yapiyo cunku bole sey yol korktugum ama yinede herturlu iftirayi atabilir diye korkumdan bisey diyemiyorum cunku engelleyememmki isyerime aramasini gonderdigi seyleri zaten abuk subuk faks gonderdi)
peki maddi tazminat davasi acablirmiyim ? bunun sonucunda beni isyerimde kucuk dusurmesinden ve isyerime gondericem deyip durdugu cd den dolayi?
birde tabi olum, dovdurme tehditi falan var...
birde avukat tutulmali mi direk savciliga basvurabilirmyim bunun icin? savciliga basvurmamin masraflari nedir acaba?
ne sekilde sonuclanabiliri? bu soylediklerim ispatlanirsa tel operatoru detaylarindan??
bu iddilarimi nasil ispatlayabilirim acaba? kendisi telde bana'' eger baqna bisey yaparsan o gun son gunun olur, cevremi edindim, salak dilim senle ugrascak kadar masa tutucam o halledicek'' falan dedi, baska bi konusmada dovdurtmekle tehdt etti,
isyerime asli olmayan bi cd den bahsederek bana santaj yapmaya calisiyor, biliyorum cd lik hic bisey yok ama herturlu iftirayi atabilir ondan korkuyorum, butun mudurlerime gecengun yolladigi sacma sapan ve tehdit icereen beni karalamaya yonelik fax cekmis herkse kucuk dustum, bu sebeplerden maddi manevi tazminat davasi acabilirmiyim? nasil sonuclanir eger ispatlanirsa bu soylediklerim, ayrica parasini almak icin hukuki yollar varken bu tarz tehdit ve santaj yoluna basvurmasi suc degilmidir? bukadar kolaymi bi insani isyerine asli astari olmayan seylerle karalamak...??
lutfen sizce ne yapmaliyim/ maddi boyutu nedir bu suc duyurumun? avukat tutmalimiyim..??