İzin tecevüzü sonucu hüküm
10 günlük izin tecavüzü sonucunda teslim olup askerliğimi tamamladım bu süre içersinde mahkemem devam etti görev başında asker oldugum için mahkemelere katılamadım ve terhis olup sivil hayatıma başladım aradan 9 ay geçti ve 5 ay hasip cezası ile cezalandırılıcagım ile ilgili hüküm kağıdı geldi cezamı nasıl erteleyebilirim veya ne kadarını yatarım ve tekrar itiraz etsem faydası olurmu yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler...
Cevap: İzin tecevüzü sonucu hüküm
Bana yardımcı olabilcek fikir verebilcek avukat abilerim veya bilgili abilerim yardımcı olursanız sevinirim
Alıntı:
GÖKTUĞ DİLBAZ rumuzlu üyeden alıntı
10 günlük izin tecavüzü sonucunda teslim olup askerliğimi tamamladım bu süre içersinde mahkemem devam etti görev başında asker oldugum için mahkemelere katılamadım ve terhis olup sivil hayatıma başladım aradan 9 ay geçti ve 5 ay hasip cezası ile cezalandırılıcagım ile ilgili hüküm kağıdı geldi cezamı nasıl erteleyebilirim veya ne kadarını yatarım ve tekrar itiraz etsem faydası olurmu yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler...
Suç tarihleri önemli tabii.Ancak bu yeni tarihli bir suça benziyor.Kararım tebliğinde itibaren 7 gün içinde temyiz edilebilir.Süre geçmediyse temyizin faydası var zararı olmaz.150 günün 3 te 2 sini yatarsın.
merhaba arkadaşım ilk suçunsa askeri suçta olsa hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına yada denetimli serbeslikten yararlanabilirsin çünkü buna mecburlar kanun böyle
Alıntı:
ATOLYE16 rumuzlu üyeden alıntı
merhaba arkadaşım ilk suçunsa askeri suçta olsa hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına yada denetimli serbeslikten yararlanabilirsin çünkü buna mecburlar kanun böyle
Bu dediğiniz nerede yazıyor acaba?Yönlendirirseniz seviniriz.
Alıntı:
yld19sm rumuzlu üyeden alıntı
Bu dediğiniz nerede yazıyor acaba?Yönlendirirseniz seviniriz.
merhaba arkadaşım ben bunları birebir yaşadım askeri yasalarda artık kolay kolay kafasına göre ceza kesemiyor kanun varsa uygulamaya mecburlar