Bir şirkette güvenlik vardiya amiri olarak çalışıyorum. son 2 senedir 3 haftayı geçen zamanlarda ve bazen 2 ay 3 ay gece çalıştığım zamanlar oldu.son 1 aydır yine gece çalışıyorum dava açsam tazminatımı alabilirmiyim.
Bir şirkette güvenlik vardiya amiri olarak çalışıyorum. son 2 senedir 3 haftayı geçen zamanlarda ve bazen 2 ay 3 ay gece çalıştığım zamanlar oldu.son 1 aydır yine gece çalışıyorum dava açsam tazminatımı alabilirmiyim.
bu şartlarda çalışmak istemiyorum dava açarak haklarımı alabilirmiyim
bir şirkette güvenlik vardiya amiri olarak çalışıyorum .fakat sürekli gece(24 /08) çalıştırılıyorum .bu şartlarda çalışmakmak istemiyorum vardiyalı sistemde beni en fazla ne kadar süre gece çalıştırabilir . sorunlarım çözülmediğinde iş mahkemesine dava açsam haklarımı alabilirmiyim
bir şirkette özel güvenlik vardiya sorumulusu olarak çalışıyorum .istemediğim halde çoğu zaman gece çalıştırılıyorum .bazen aralıksız olarak 1 ay gece vardiyasında çalıştığım oluyor.bu durumdan çok rahatsızım ne yapabilirim .ayrıca iş mahkemesine dava açsam bu şekilde çalışmak istemediğimi söyleyerek 5 yıldır çalıştığım şirketten haklarımı alarak ayrılabilirmiyim.
merhabalar ben özel bir şirkette özel güvenlik olarak çalışmaktayım fakat 1 aydır 16:24 çalışıyorum zaman zamanda 2 ay aralıksız 24:08 çalıştığım zamanlar olmuştur çalışma programlarının düzenli olarak değişmesi gerekmiyormu bu gibi durumlarda ne yapabilirim