Boşanma davasında kesinleşmiş icra
Evet kısaca anlatmaya çalışayım
Ben on senelik evli olduğum eşimden boşanma davası açtım ve boşanıyorum buraya kadar herşey normal
Ama gel gelelim evli olduğumuz dönemde eski eşim benim adıma senet imzalamıştı yani senetteki tüm bilgiler benim olduğumu gösterdiği halde senedi imzalayan ben değilim kendisiydi
Zaten senetin varlığından haberim yoktu taki icra belgesi çalıştığım kuruma gelinceye kadar
Gelen belgeyi iş arkadaşlarım imzalayıp teslim almış 12 aydır maaşımdan düzenli bir şekilde aylık 500tl kesinti sağlanıyor bu geçen sürede evliliğimi kurtarabilmek için ses çıkarmadım
Lakin benimle hiç bir ilgisi olmayan bu borcu artık ödemek istemiyorum hatta şu ana kadar ödediğim rakamı dava yoluyla geri almak istiyorum.
Bu davayla ilgili hiç kimseye hiç bir şekilde imza vermediğim halde maaşımın kesintiye uğramasını engelleyebilirmiyim ve kesilen paramı geri alabilirmiyim
Lütfen bana ciddi bir şekilde yardımcı olabilecek hukukçu bir arkadaş yardımcı olsun fikir belirtmek için yazmayın lütfen sonuçta hayatımla ilgili bir konudur lütfen yardım
Cevap: Boşanma davasında kesinleşmiş icra
Menfi tespit ve istirdat davası açılabilir, avukatınızla müzakere etmeniz daha yararlı olur.
Alıntı:
av.engin oğuz rumuzlu üyeden alıntı
menfi tespit ve istirdat davası açılabilir, avukatınızla müzakere etmeniz daha yararlı olur.
dıyarbakırda bana yönlendirebileceğiniz bir avukat varmıdır
Diyarbakırda yenişehir mahallesinde ZGL civarında yoğun avukat ofisleri var.
Avukatlar adliyeye yakın olması hasebiyle orayı tercih ediyor. Dağkapı, Ofis, Bağlarda pek yok. Adliye sarayında 4. katta baro var dilerseniz gidip tavsiye alınız. Biz burdan avukat öneremiyoruz.
verdiğiniz bilgiler için teşekürler engin bey