Hiçbi Fikrim Yok " Çağrı Belgesi"
ÇAĞRI BELGESİ
Sayın yaşar murat polat
aşağıda belirtilen konu ile ilgili olarak 26/12/2009 günü 09:00/17:00 saatleri arasında ESAT POLİS MERKEZİ ADLİ BÜROYA nüfus cüzdanınızla birlikte müracaatta bulunmanızı rica ederiz.
Konu: İFADE
GÖREVLİ
ADI SOYADI ....
RÜTBESİ POLİS MEMURU
16 yaşındayım. eve böyle bi kağıt geldi. hiçbi fikrim yok siz büyüklerimden fikir istiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz..
Cevap: Hiçbi Fikrim Yok " Çağrı Belgesi"
Ne için çağrıldığınızı biz de bilemeyiz ki?
Fikir yürütmek imkansız bu konuda.
Ancak siz veya avukatınız gidip bu konuyu araştıracak..
evet öyle de adli büroyu hem büyük hem kalın yazmışlar ordan bişey çıkar mı ?
Alıntı:
wtn rumuzlu üyeden alıntı
evet öyle de adli büroyu hem büyük hem kalın yazmışlar ordan bişey çıkar mı ?
Yazı şekli önemli değil de, bir şekilde şikayet mi edildiniz diye düşünüyorum..Bunun cevabını biz bilemeyiz.
Gelen çağrı kağıdında ifade vermeniz gerektiğini belirtmişler.Gidince hangi konuda ifade vereceğinizi öğrenmiş olacaksınız.
bugün karakola gittim. sonra adliyeye götürdüler. şüpheli olarak çağırmışlar. suç olarak bi erkeğin fotoğrafına montaj olarka belirttiler.
bize verilen kağıtta Şüpheli beyanında:
05******* numaralı telefonu ben kullanıyordum ...@.....com isimli adresi de ben kullanıyordum ancak bu adres 2 yıl önce kapandı. ben müştekiye internet üzerinden tusan isminde tanıyorum. ben müştekinin facebooktaki vesikalık resmine cinsel içerikli fotoğraflar yerleştirmedim ve bu fotoğrafları başka yerde yayınlamadım. belirtilen eylemleri msn adresi ....@.... olan erol aslan tarafındna yapıldığını biliyorum. bu eylemi kendisinin yağtığını bana msn görülşmesi sırasında erol aslan söyledi. erol aslanın çankayada oturduğunu biliyorum. ancak açık adres ve cep telefonunu bilmiyorum. sadece msn adresini biliyorum.
Şimdi ne olucak biraz bilgi verirmisiniz
Nesi nolucak??
Yapıysan yargılanıcaksın ötesimi var