...... konuyu kaldırın lütfe gereksiz uzuyor....
Printable View
...... konuyu kaldırın lütfe gereksiz uzuyor....
"6zur" diye tabir ettiği ya da ettiğiniz şey 'özür' olmasın ? Ayrıca siz de karşı taraftan aşağı kalır şeyler söylememişsiniz, tahrik unsuru var:ok Olayın sıcaklığıyla şu anda kızgın olabilirsiniz. Olabilir böyle şeyler:ok
Bu mesajları bir avukatın yazdığını hiç sanmıyorum. Ancak ufak da olsa bir ihtimal avukatsa kendisini buradan kınıyorum.
Savcılığa kimliğini bilmediğiniz bir kişi tarafından hakarete maruz kaldığınız yönünde şikayet dilekçesi verin. Numara ve kimlik bilgileri tespit edildikten sonra avukat olup, olmadığı ortaya çıkar. Ancak kişi avukat olsa da konu özel yaşama ilişkin bir konu olduğundan baroyu ilgilendiren bir durum olduğunu sanmamakla birlikte, suçu sübut bulursa ceza mahkemesi kendisine ceza verebilir. Ancak tahrik unsuru da düşünülmelidir. Sanki basit bir numara yanlışlığının abartılmış hali sözkonusu...
.....konuyu kaldırın lütfen gereksiz uzuyor....
"bu bir avukatın üslubu olamaz zannediyorum" diyorsunuz. Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Pekala, bu kişinin avukat olmadığını düşündüğünüz halde neden avukatlık mesleğini karalamaya yeltenir bir şekilde yukarıdaki başlığı, Hukuki.Net sitesinde kullandınız?