Anlaşmalı boşanma sonrası nafaka indirim davası
Herkese iyi çalışmalar diliyorum..Ben 09.10.2008 tarihinde eski eşimle anlaşmalı olarak boşandım.Anlaşma protokolünce eski eşime 300 8 yaşındaki kızıma 800 olmak üzere toplam 1100 tl nafaka ödemeyi kabul ettim.Daha sonra ikinci evliliğimi yaptım ve şu an eşim bebek beklemekte,ayrıca eşim de çalışmakta.Şu anda maddi durumum kötüleşmiş durumda,kredi borcu ödüyorum zaten aldığım maaş 2200 tl yarısını nafaka için veriyorum geriye kalan para evin diğer ihtiyaçlarını karşılamaya yetmiyor bile,eşim de başka borçları ödediği için tam anlamıyla destek sağlayamıyor malesef,anlaşıldığı üzere maddi durumumuz gittikçe kötüleşiyor .Her ay daha da eksiye giriyoruz,doğacak çocuğumun masrafları da eklenince iş iyice içinden çıkılmaz olucak.Bu nedenlerden dolayı nafaka indirim davası açmayı düşünüyorum kazanma şansım ne olur?Eşimin çalışıyor olması birşeyi değiştirir mi?Boşanma anlaşmalı gerçekleştiği nedeni ile zor olur diyorlar ama zaten saydığım nedenler yeterli değil mi?Yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim.
Cevap: Anlaşmalı boşanma sonrası nafaka indirim davası
Lütfen konu hakkında bilgisi olanların yardımlarını bekliyorum.