icra ihalelerinde vekalet kabul ediliniyor mu?
ihale sonrası satış yazısının hazırlanmasında satışa vekil gönderebilir miyim?
Printable View
icra ihalelerinde vekalet kabul ediliniyor mu?
ihale sonrası satış yazısının hazırlanmasında satışa vekil gönderebilir miyim?
Genel dava vekaletlerinde ihalelere katılmaya, pey ileri sürmeye vs. şeklinde yetkiler yer alıyor zaten yoksa yetki vermek suretiyle vekil gönderebilirsiniz.
satış yazısı hazırlanmasında vekil gönderebilir miyim?
Her aşamada vekil tayin edilebilir. Vekilden kastım Avukattır....
normal avukat olmayan birine vekalet versem olur mu?
Adliyelerde gerçek kişileri sadece avukatlar temsil edebilir. Satış için açık arttırmaya katılmak, teminat ve pey sürme işlerinde avukat olmayan vekil tayin edilebiliyormu emin değilim.
Yargı birimlerinde hukuki temsil için Avukat dışındaki kişilere vekalet kabul görmez. Ancak para çekme, tescil gibi diğer kamu kuruluşlarında kabul gören vekaletnameler uygulamada icra müdürlüklerinde de kabul görmektedir.
ben icra müdürüne sormuştum da vekalet kabul ediyor musunuz diye bu işlemler için hayır kabul etmiyoruz kendiniz gelmeniz gerekmektedir dedi bana.acaba beni başından mı saldı?
ben icra müdürüne sormuştum da vekalet kabul ediyor musunuz diye bu işlemler için hayır kabul etmiyoruz kendiniz gelmeniz gerekmektedir dedi bana.acaba beni başından mı saldı?
Satışlarda noterden verilme, yetki belgesi vekalet ile bir temsilci ile satışa katılma ve malı satın alabilme mümkündür.