Hukuki Net Dünya Medyası tarafından ödüllendirildi
Sayın Av.Duygu Tekay'ın ABD, Avusturya, Sayın Erdoğan Kırcalı'nın Singapur ve Uzakdoğu'da yaptığı tanıtım çalışmaları neticelerini verdi ve Dünya halkı tarafından çok büyük bir ilgi gören hukuki net en büyük ödüle hak kazandı.
Dünya Greates Business Mind ödülüne ilişkin haber için şu linke tıklayınız.
Teşekkürler Türkiye, teşekkürler Dünya insanları.
Cevap: Hukuki Net Amerikan Medyası tarafından ödüllendirildi
Projemdi:) ayyy so funny:):)
Medarı iftiharımızsınız...
Cevap: Hukuki Net Dünya Medyası tarafından ödüllendirildi
Hukuki net'i kutluyorum.
Yurtdışında kabul görmenin sıkıntılarını toplum olarak yıllarca yaşadık. Şimdi ödül alan sitelerimizle, bilim adamlarımızla, sanatçılarımızla dünya arenasında hakkettiği yeri almakta olan toplumun bir ferdi olarak çok gururlandım.
Hukuki net'i uzun süre izledim. Sağlık konularıyla ilgili yapmış olduğum araştırmaları hukuki net'te okuyucularla paylaşıyorum ve Belçika'nın en büyük trajına sahip olan türk gazetesinde yayınlanan köşe yazılarıma da zaman zaman sitede yer veriyorum.
Amacım toplum yararına hizmet veren bu siteye ve değerli okuyuculara ''çorbada biraz tuzum olsun'' misali hizmet vermektir.
Bu arada değinmeden geçemeyeceğim bir konuyu da burada belirtmek istiyorum.
Hukuksal konularda topluma hizmet veren tüm hukukcularımızın iyi yaptığı herşey için bu sitede hep birlikte takdir edip alkışlamanın yanısıra her meslek gurubunda olduğu gibi hukuksal alanda mesleğini çıkarları uğruna kötüye kullananları da yine burada ayıplamak ve toplumu bu konuda uyarmak görevinin de yerine getirilmesi düşüncesindeyim.
Başarı cesaretle, çalışmakla zirveye ulaşır ve azimle zirvedeki yerini korur.
Hukuki net'in alacağı daha büyük ödülleri kutlamak dileğiyle bu sitede emeği geçen herkesin başarılarının devamını dilerim.
Erhan Yurdayüksel
Teşekkürler Sayın Tekay,
Teşekkürler Sayın Kırcalı ,
Teşekkürler Türkiye, teşekkürler Dünya insanları ve
Tebrikler Hukuki. Net AİLESİ...