4 Kişi Tarafından Öldüresiye Darp Edildim
Merhaba arkadaşlar ben 07/12/2009 tarihinde kız arkadaşımın agabeyleri ve arkadaşları tarafından kız arkdaşımla konuşurken bi anda üzerime araba sürdüler ve ben kaçmaya başladım biri beni yakaladı ve yere düştüm ondan sonra 4 ü birden bana tekme atmaya başladı neden kardeşleri ile evlenmek istiyordum annesi ve babası beni tanırken agabeyleri kardeşlerini yalnızca kendi istedikleri ile evlendireceklerini söylediler bende uzun zamandır görüşemediğim için sabah işe giderken konuşma fırsatı buldum ve tam konuşurken abileri geldi ve bana saldırdı şu anda elmacık kemiğimden ve cenemden amelliyat oldum platin takıldı şikayetci oldum 1.sulh cezaya sevk edildi ben bu kişilerin ceza almasını nasıl sağlaya bilirim ve aldıgım darp dan dolayı sol gözümde kalıcı olarak görme kaybı yaşıyorum bu nedenlede bu kişilere tazminat davası acabilirmiyim ..... yardımcı olursanız cok sevinirim şimdiden cok teşekkürler....
Cevap: 4 Kişi Tarafından Öldüresiye Darp Edildim
Alıntı:
oguzhanyılmaz rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar ben 07/12/2009 tarihinde kız arkadaşımın agabeyleri ve arkadaşları tarafından kız arkdaşımla konuşurken bi anda üzerime araba sürdüler ve ben kaçmaya başladım biri beni yakaladı ve yere düştüm ondan sonra 4 ü birden bana tekme atmaya başladı neden kardeşleri ile evlenmek istiyordum annesi ve babası beni tanırken agabeyleri kardeşlerini yalnızca kendi istedikleri ile evlendireceklerini söylediler bende uzun zamandır görüşemediğim için sabah işe giderken konuşma fırsatı buldum ve tam konuşurken abileri geldi ve bana saldırdı şu anda elmacık kemiğimden ve cenemden amelliyat oldum platin takıldı şikayetci oldum 1.sulh cezaya sevk edildi ben bu kişilerin ceza almasını nasıl sağlaya bilirim ve aldıgım darp dan dolayı sol gözümde kalıcı olarak görme kaybı yaşıyorum bu nedenlede bu kişilere tazminat davası acabilirmiyim ..... yardımcı olursanız cok sevinirim şimdiden cok teşekkürler....
Evet açabilirsiniz, doktor raporu vardır elinizde ameliyata ve görme bozukluğuna dair. Mahkemeye sunun. İyi bir tazminat da alacağınızı düşünüyorum.
Sulh Ceza'dan tutuklama kararı çıktı mı?
sayın Av.İlknur Sezgin Temel henüz mahkemem olmadı acil olarak gittiğim hastanenin tuttugu rapora göre bunlar tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı olaydan 3 gün sonra kontrol amacıyla gittiğimde hastaneye kırıklar tespit edildi ve amelliyat edildim şuan mahkeme olmadı ben yeniden savcılığıa suc duyurusunda bulunucagım
Sulh Ceza'ya sevk edildiklerini yazmıştınız da o yüzden tutuklama çıktı mı diye sordum. Zaten yargılamaları Sulh Ceza'da olmayacak. İlk aşamada dosyaya kırıklara yönelik bir rapor girmediyse koğuşturmayı yapan savcıya giderek son raporlarınızı ibraz edin. İddianameye dahil edebilir.
Raporları savcıya götürdüm ancak 1,sulh ceza mahkemesinde mahkemeye cıktıgımda bunları hakime belirtmemi söyledi şu anda bu kişiler serbest elini kolunu sallayarak geziyor (mahkeme mayıs yada haziranda olcakmış ) adlit tıp doktoru 1,dereceden basit yaralama olrak rapor verdi kırıklar sonradan tespit edildi şu anda bu kişiler için yapılabilcek bir işlem var mı tutuklu olmalarını sağlaya bilcegim bir işlem
Çok geçmiş olsun...Kendim yaşamış gibi oldum.Burada benden çok iyi bilen Avukatlar var.Fakat benimde iyi bir tazminat alacağınız yönünde kanaatim kesin.
teşekkürler hasanfecri tazminattan cok ceza almalarını istiyorum ama inş alırlar
Bildiğim kadarı ile Hükmün Açıklanmasının Geri Bırakılması kararı verilir ise denetimli olarak serbest kalınsa bile 5 yıl gözetim halinde oluyorlar.5 yıl içinde herhangi bir suç işlenmez ise dava düşer.Tabiki HAGB için gerekli şartlar mevcut ise....