Cevap: Nasıl Evlenebiliriz.
Siz böyle sabıkaları olan biriyle gerçekten evlenmek mi istiyorsunuz?
Alıntı:
Av.İlknur Sezgin Temel rumuzlu üyeden alıntı
Bir İnsanın Sabıkalı Olması Evlenilmiyecek Kişi Anlamına Gelmez Diye Düşünüyorum.
Evet Evet Evet Onunla Evlenmek İstiyorum .Kişiliği Karekteri Efendiliği Benim İçin yeterli
Ön Yargılı Olmaya gerek Yok Sanırım.
İnsanları Topluma Kazandırmalıyız .Toplum Dışına İtmeyelim Bence
Alıntı:
Av.İlknur Sezgin Temel rumuzlu üyeden alıntı
Size katılıyorum sayın hocam.. Sabıkalı ama bu suçtan sabıkalı birisi ile evliliği defalarca düşünmek lazım.. Yada hiç düşünmemek...
Cevap: Nasıl Evlenebiliriz
Ben şahsen bundan daha önemli bir konuya değinmek istiyorum.
Bir insan hata yapabilir. Herkes potansiyel bir suçludur sonuçta. Ama önemli olan insanın yaptığı hatanın cezasını çekmesi ve bundan ders çıkarıp hayatına beyaz bir sayfa açmasıdır.
Eğer nişanlınız beyaz bir sayfa açmak istiyorsa bu vakte kadar cezasını yatmış,çekmiş olmalıydı. Kaçmak,hatasıyla yüzleşmemek demektir.
Geçmişte benim eski mahallemizden bir tanıdığımızın akrabasının oğlu gençlik işte, arkadaşları arasında olan tatsız bir durumdan sonra cinayete karışmış. o sırada da nişanlı. Nişanlısı olan kız çok seviyormuş ki bekledi oğlanı. Cezasını yattı sonra evlendiler. Son derece mutlu bir evlilikleri ve şu an ortaokula giden 2 çocukları var.
Önemli olan hatalarıyla insanın yüzleşmesi. Cezasını da çekmesi. Kaçmak sorunu çözmez.
Bu Suçtan derken suçun açılımı nedir ögrenebilirmiyim lütfen
Size katılıyorum sayın hocam.. Sabıkalı ama bu suçtan sabıkalı birisi ile evliliği defalarca düşünmek lazım.. Yada hiç düşünmemek...
Bu Suçtan derken suçun açılımı nedir ögrenebilirmiyim lütfen.