-
Haciz
Merhabalar..Benim evime bugün haciz işlemi için icra dairesinden geldiler.Eşyalarımı yazdılar.Bu durumda ben icra dairesine gidip borcumu 4 taksite böldürebilirmiyim?.Eğer bu işlemi yaparsam dosyadan haciz olayı kalkarmı?..Şimdiden teşekkür ediyorum bilgileriniz için..
-
Cevap: Haciz
Haciz olmuşsa evet.İlk taksit peşin ödenecek ,diğer üç taksitte zamanında ödenecek,kalkmaz durur.Borç biter haciz kalkar.Yalnız ödeyemeyeceksen bu işe girme ,taahhüt verme.
-
Borcumun miktarı 1.100 tl..Şu an için peşin ödeyecek durumum olmadığı için taksite böldürmek istiyorum.Taksite böldürdüğüm vakit,bu 3 ay zarfında evime gelip eşyalarımı kaldırabilirlermi.Bunun için bilgi verirseniz çok sevinirim..
-
-
Kalkmaz durur derken,taksiti ödediğim süre zarfında haciz işlemi gerçekleştiremezlermi demeye getirdiniz acaba.Yani eşyalarımı alamazlarmı?Kusura bakmayın sizi yordum..
-
haciz işlemi gerçekleştiremezlermi
satış işlemi gerçekleştiremezler.
-
Evimdeki eşyaları yazdılar.Bu taksit süresince evime gelip haciz yapabilirlermi diye sordum..Yani eşyalarımı alıp yedieminliğe götürebilirlermi?
-
Evimdeki eşyaları yazdılar.Bu taksit süresince evime gelip haciz yapabilirlermi diye sordum..Yani eşyalarımı alıp yedieminliğe götürebilirlermi?
-
Maruzatıma yardımcı olacak biri yok mu acaba?
-
Durmak nedir?
Sen hem taksitleri ödeyeceksin hem de malını yediemine kaldırıcaklar.
Kaldırıp da ne yapsın.