-
SMS ile Tehdit
Merhaba hukuki.net üyeleri hemen konuya giriyorum.2007 yılında sms ile birine tehditte bulundum bu sms in ardından kişi hakkımda savcılığa şikayette bulunmuş ve hakkımda dava açılmış benim 2009 yılına kadar bu davadan haberim olmadı bana hiçbir şekilde ulaşılamamış daha sonra aranmam çıktığı için jandarma kontrollerinde gözaltına alındığımda durumu öğrendiğim.İfade verdim konu sms i kendim yazmadığım yönünde fakat bu ifade benim tamamen aleyhime olmuştur.Bu durumda ifademi değiştirebilirmiyim?
İkinci sorum ise bu davanın aleyhimde sonuçlanacağı bir gerçek bu davadan alacağım ceza ne olabilir.Daha önceden hiçbir sabıka kaydım yok.Lütfen arkadaşlar yardımlarınıza çok ihtiyacım var.:'(
-
Cevap: SMS ile Tehdit
-
Cevap: SMS ile Tehdit
Yardımını için teşekkür ederim ama benim durumum biraz farklı tehditte bulunduğum kişi beni tanımıyor ben onun kim olduğunu biliyorum ifademde karşılıklı tanışmıyoruz bu mesaj o kişiye hatalı bir tuşlama sonucunda atılmıştır dedim.Arkadaş ortamında bir şakalaşma yapılırken yanlışlıkla bu kişiye ulaşması diye yinede ceza alırmıyım sizin gönderdiğiniz konu bu olaya emsal olablir mi?