Kredi Kartları ve İcra Takibi Hakkında
Öncelikle herkeze merhabalar dilemek istiyorum.Benimde srunum herkez gibi kredi kartları.Çalıştığım iş yerimden çıkmamdan dolayı yaklaşık 4 aydır kredi kartı borclarımı ödeyemedim ve 10 milyar civarında bir borcum oluştu.Şu an oldukça güzel ve tatminkar bir işe başladım.Ve kısmet olursa borclarımı ödemek istiyorum.Sorum şöyle olcak..:
Ben ailemle beraber yaşıyorum ve gün içinde evde kimse yok.POSTACILAR MAHALLE MUHTARINA 3 TANE HABER KAĞIDI BIRAKMIŞLAR.YANİ BANA ELDEN TEBLİGAT HENÜZ YAPILAMADI.BU DURUMDA
1.SORUM: BANA TEBLİGAT YAPILAMADIĞI İÇİN İCRA TAKİBİ BAŞLAMIŞMIDIR YOPKSA BAŞLAMAMIŞMIDIR?
2.SORUM:İKAMETGAH ADRESİM AİLEMLE YAŞADIĞIM EV.BU EV ANNEMİN ÜSTÜNE KAYITLI VE BENİM GERCEKTEN ÜSTÜME KAYITLI HERHANGİBİR MALIM YOK..BU DURUMDA AİLEMİN EVİ HACZEDİLEBİLİRMİ?BEN İYİNİYETLİ DAVRANDIM VE İKAMETGAHIMI DEĞİŞTİRMEDİM.
3.SORUM: EĞER AİLEMİN EVİ HACZEDİLİRSE SİZCE BU HAKLI BİR YÖNTEMMMİDİR CÜNKÜ BEN İKAMETGAHIMI DEĞİŞTİREBİLİRDİM....
4-İZLEMEM GEREKEN YÖNTEM NEDİR.YANİ MUHTARDAN HABER KAĞITLARINI ALDIKTAN SORA SÜREÇ NASIL İŞLİCEK.BEN BU BORÇLARI ÖDEMEK İSTİYORUM..AMACIM KAÇMAK DEĞİL..HERKESE SEVGİLER