KPSS dershanesi ile ilgili sorunum
Öncelikle tüm hukuki.net ailesine selamlar. Benim danışmak istediğim konu 18/10/2009 tarihinde Pendik bölgesinde bir kpss kursuna erken kayıt yaptırdım. Kayıt yaptırmadan önce baya bir kurs gezdim imkanlarına ve ders saatlerine göre en son bahsettiğim kursa kayıt oldum. kursun kitapçığında haftasonu cumartesi 4 saat, pazar 4 yani 8 saat haftalık 200 saat toplam olmak üzere 900 TL'ye anlaşıp kaydımı yaptırdım ve peşin 300 TL ödedim. Geriye kalan tutar içinde 300 TL lik 2 senet imzaladım. 19/12/2009 günü kursum başladı dershaneye geldiğimde bize haftalık 4 saat olacağını söylediler. Gerekçeside kpss sınavına kadar eğitimi sürdürmekmiş fakat ilk kayıt olduğumda görüştüğüm bayan "bizim kursumuzun diğerlerinden farkı sınav gününe kadar eğitim vermemiz" dedi ve haftalık 8 saat olacağını belirtti.
Öğrenci kayıt sözleşmesindede kurs günleri: hafta sonu, kurs saatleri: 09-13
yazıyor fakat belirttiğim gibi kursun ilk gününden böyle bir olayla karşılaştık. Ve ben açıkçası pek memnun olmadım.
Sözleşmedeki bir madde biraz kafamı karıştırdı :
Kurumdan kaynaklanan sebeplerden dolayı yapılmayan dersler
kurum müdürlüğünce öğrencilerinde görüşleri alınarak en yakın ileri tarihe telafi edilir.
Ben şimdi bu dershaneden kaydımı sildirmek ve düzgün sözünnü eri bir dershaneye kayıt yaptırmak istiyorum sizce nasıl bir yol izlemeliyim?
Yazım biraz uzun oldu affınıza sığınarak mevzuatı bilen bir arkadaşımızdan yardım istiyorum saygılar.