Ölüm tehdidinde bulundum ceza alır mıyım?
Öncelikle yardımlarınız için teşekkür ederim.2007 Yılında arkadaşımla kavga eden bir şahsı sms ve telefonda konuşma yoluyla tehditte bulundum.Şahıs olayın ardından hemen savcılığa suç duyurusunda bulunmuş.Benim dava açıldığından haberim olmadı 2009 yılı temmuzunda Antalya'ya giderken jandarma tarafından gözaltına alındım ve ifade vermek üzere savcılığa götürüldüm.Savcılıkta verdiğim ifademde arkadaşlarla ortak tanıdığımız birine şaka yapmak istedik ve yanlış tel nosuna mesaj attık ve konuşma yaptık yanlış kişi olduğunu öğrenince durumu izah ettiğimi söyledim(tehdit ettiğim şahsa en son telefon görüşmesinde bunu söylemiştim başıma bir bela geleceğini anladığımda)şimdi mahkemem var mahkemede savcılığa verdiğim ifadenin aynısını verirsem durum ne olur?yargılanma sonucunda hapis cezası alablir miyim?sicilimin temiz olduğunuda belirtmek istiyorum.Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim...:(:(
Cevap: Ölüm tehdidinde bulundum ceza alır mıyım?
Konu benim için çok önemli uykularımı kaçırıyor Avukat Arkadaşlardan rica ediyorum lütfen beni aydınlatabilirmisiniz.
Cevap: Ölüm tehdidinde bulundum ceza alır mıyım?
cezalandırılırsın ancak cezan ertelenebilir.