Cevap: ıyı gunler acıl yardım
Alıntı:
alert03 rumuzlu üyeden alıntı
iyi günler benim adım murat. 1 aylık evliyim sizden cevaplar beklıyorum net cevaplar şimdiden tşk ederim.
şimdi biz eşim temmuz ayında tanıştık. sonra ılışkıye gırdık kızlık bozuldu ve kan vardı ama yınede kızlık mı başka bişey mı bılmıyorum. sonra 1 geçtı dava açıldı. tecavüz etmştir diye. kız 17 yaşında . ve ılk mahkemede denetımlı serbestlık yedım. eylul ayında da nıkah kıydık. yaklaşık 2 oncede savcılık esımı cağırıp ıfade vermesını ıstedı. esım orada murat benden ayrıldı dıye böle bı ıftıra attım demış. dugunumuz ıse 14 kasımda oldu. 1 hafta oncedde eşım evden ayrıldı . ve bugun eskı davayı sana geri açıcaz dedıler kızın ailesi.veee elımde tecavuzun olmadığını söleyen ses kaydım var. sımdı soracağım soru:
1. evlendığım ıcın dava dusmuştu sımdı dava açılabılır mı?
2. açılsa bıle ceza yeme sansım var mı?
3. boşanma davasını bana açtırmak ıstıyorlar ben sız acın dedım doğru mu yapmışım.?
4. 15 mılyarlık zıynet esyası aldık dugunde onları annesı dugunden bı gun sonra goturdu kendı evıne onları gerı alma sansım var mı acıl cevap??
Altını kırmızı ile çizdiğim kısmı tamamlar mısınız? 2 ne?
Alıntı:
denizblk rumuzlu üyeden alıntı
Altını kırmızı ile çizdiğim kısmı tamamlar mısınız? 2 ne?
pardon ay yazmayı unutmusum cevaplayabılırmısınız acıl
Eşiniz 2 ay önce savcıya eşiniz ifadesini vermiş. Sizi suçlamamış.
""eşim orada murat benden ayrıldı diye böle bi iftira attım demiş"" diyorsunuz. Savcıya veridiği ifadeyi okudunuz mu yoksa eşinizin size böyle söyledim mi dedi?