Mahkeme karar temyizi nasıl yapılır
iyi günler sizlerden bana yardımcı olmanızı istediğim konu şu .
ben sulh ceza mahkemesinde yargılanndım ve 1500 ytl para cezası 7 gün içinde temyiz yolu açık olmak üzere ceza aldım. sizlerden ricam kararı temyize götürme hakkım varmı? Temyiz dilekçesi örneği varsa yönlendirebilirmisiniz şimdiden teşekkürler
Cevap: Mahkeme karar temyizi nasıl yapılır Ve temyiz dilekçesi için yardım
Alıntı:
desenat rumuzlu üyeden alıntı
iyi günler sizlerden bana yardımcı olmanızı istediğim konu şu .
ben sulh ceza mahkemesinde yargılanndım ve 1500 ytl para cezası 7 gün içinde temyiz yolu açık olmak üzere ceza aldım. sizlerden ricam kararı temyize götürme hakkım varmı? Temyiz dilekçesi örneği varsa yönlendirebilirmisiniz şimdiden teşekkürler
Eğer 7 günlük süreyi kaçırmadıysanız kararı temyiz edebilirsiniz.Ancak sitemizde temyiz dilekçesi örneği verilmiyor.Zira her durumun kendine özgü özellikleri olduğu için şablon halinde de olsa verilen temyiz dilekçesini doldurmanız hak kaybınıza neden olabilir.İmkanınız varsa bir avukattan profesyonel yardım alın. Yoksa ve şartları uygunsa bulunduğunuz il barosuna başvurup adli müzaharet kurumu aracılığıyla kendinize vekil tayin ettirebilirsiniz.
Para cezası neden ertelenmedi.
Hükmün açıklanması yoluna gidilmedi.Karar da yazıyor mu?
Sabıkan var mı? Olay neydi neden ceza aldın?
Alıntı:
9.Köy rumuzlu üyeden alıntı
Para cezası neden ertelenmedi.
Hükmün açıklanması yoluna gidilmedi.Karar da yazıyor mu?
Sabıkan var mı? Olay neydi neden ceza aldın?
darp cezası küfür etmişti davacı tokat attım daha önce sabıkam yok sicilim temiz yani kararı hanüz almadım yüzüme okudu suçlu bulundu ve 1500 tl ceza verdim 7 gün içinde temyiz yolu açık dedi başka bişey söylemedi