Acil yardıma ihtiyacım var
Borca itiraz davası açtım 03/10/2009(Cumartesi) tarihinde evrak elimde oldu 09/10/2009 tarihinde borca itiraz ettim pazar günü dolayısla perşembe günü yerine cuma günü dava dilekçemi verdim mahkeme ret etmiş. Dün duruşma vardı Nihai karar verildi diyor internet sitesinde süreden dolayı ret kararına itiraz edbilirimiyim sizce? evimdeki eşyaları zaten bir önceki borcumdan dolayı banka avukatı icra memuruyla yedemine teslim ettiler eşyalarıma bu davadan dolayı dokunabilirmi?
Cevap: Acil yardıma ihtiyacım var
Ayrıca başka bir forumda aynı konuda konu başlığı açtıysanız bir daha aynı konuyu buraya taşımayınız.
Forumlarda arama yapmadan soru veya yorum eklemeyiniz. - Kısa Mesaj ile hukuki soru sormayınız.
Türkçe yazım kurallarına özen gösteriniz. - Cümlelerinize büyük harf ile başlayınız, başlık ve iletilerinizin tamamını büyük harflerle yazmayınız. - Konularınızı doğru kategoride açmaya özen gösteriniz. - Başlıklarınızda "Acil, Lütfen Yardım, İmdat, Slm, Mrb" gibi kelimeler kullanmayınız. - Kurallara aykırı davranan üyeler ve forumları kilitlenecektir.