merhaba,
forumla ilgili bir konu hakkında sizden yardım almak istiyorum ancak kısa mesaj kısıtlı olduğu için mesaj atamıyorum. acaba ulaşabileceğim bir mail adresiniz var mıdır?
teşekkür ederim..
Printable View
merhaba,
forumla ilgili bir konu hakkında sizden yardım almak istiyorum ancak kısa mesaj kısıtlı olduğu için mesaj atamıyorum. acaba ulaşabileceğim bir mail adresiniz var mıdır?
teşekkür ederim..
Değerli üyemiz;
KM yoluyla soru sormak yasaktır.
Ben hep vatandaşımıza kızıyorum. Site sözleşmesi ve birçok uyarı noktası bu konuyu defalarca anlatmış. "Kısa mesaj ile soru sormayın, burası özel danışmanlık sitesi değil, sorduğunuz soruların cevaplarından tüm insanlık faydalansın" şeklinde yazıları benim 4 numara bozuk gözlerim bile gördü de insanımız görmedi.
Bu hukuki bir soru değil sanırım.Alıntı:
forumla ilgili bir konu hakkında sizden yardım almak istiyorum
Forumla ilgili bir konu...Sanki tamamen "admin"sel bir soru.:)
İlgili foruma konuyla ilgili sorunuzu yazarak yardım alabileceğinizi düşünüyorum.
evet arkadaşlar tamamen adminsel bir soru.. yazmış olduğum bir mesajı silmenizi istiyorum.. google aramalarında çıkıyor ve ben bunu istemiyorum..
Site kayıt sözleşmesinde üyelik/forum, silme/değiştirme işlemi yapılmayacağı, iletiyi gönderdiğiniz andan itibaren konunun kamuya (internete) malolacağı yazılıdır. Bu konuda hem sözleşmede, hem de kayıt formunda ve hem de testte gerekli uyarılar yapılmış, bununla yetinilmemiş forum duyurularında da belirtilmiştir. Sitemize yazılan konuları silme ve değiştirme keyfiyeti tamamen yöneticilere ait olup, ahlak ve adaba aykırı olmayan iletiler silinmemektedir.