İşten çıkarıldım nedir haklarım?
merhaba işverenle atışarak işten çıkarıldım. ve işten çıkarıldığıma dair belge vereceğinide sanmıyorum. işsizlik ödeneğine başvurmam ve yasal olarak yapmam gerekenler nelerdir. bu işyerimde 7 aydır sigortalı olarak çalışmaktaydım. 14.12.2009 tarihinde işten çıkarıldım. ama daha sigortamı iptal ettirmemiş. haklıyken haksız duruma düşmek istemiyorum. yardımlarınızı bekliyorum.
Cevap: işten çıkarıldım nedir haklarım
Alıntı:
kaptikacti05 rumuzlu üyeden alıntı
merhaba işverenle atışarak işten çıkarıldım. ve işten çıkarıldığıma dair belge vereceğinide sanmıyorum. işsizlik ödeneğine başvurmam ve yasal olarak yapmam gerekenler nelerdir. bu işyerimde 7 aydır sigortalı olarak çalışmaktaydım. 14.12.2009 tarihinde işten çıkarıldım. ama daha sigortamı iptal ettirmemiş. haklıyken haksız duruma düşmek istemiyorum. yardımlarınızı bekliyorum.
İşe 3 gün mazeretsiz olarak gelmediğiniz iddia edilir ise ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Cevap: İşten çıkarıldım nedir haklarım?
daha bugün sigortamı yeni iptal ettirmiş yarın belli olacak nasıl iptal ettiği muhasebeciye soracam durum nedir diye ona görede ne gerekiyorsa yapacağız artık işyerindeki çalışanlar iyi arkadaşım ama onlardan şahit olmalarını isteyemem sonuçta kış sezonu patronun ne yapacağı belli olmaz.