Telekom dan ilamsız takipte ödeme süresini geçirdim
Merhaba, istanbulda öğrenciliğim zamanında taşındığım evdeki adıma kayıtlı ev telefonun son 1 faturası 4 yıl kadar bir zamanda 900 lira civarı olmuş.
Ben bunu askerden döndükten sonra başka bir şehirde avukatın ailemin evine gönderdiği yazı ve bu ödemenin kampanyasıyla öğrendim, kampanya konusunda il telekom müdürlüğüne gittim ama KK ımın limit sorunu olmadığı halde kabul etmedi buraya kadar sorun yok diyorum
ama geçen hafta çarşamba günü ilamsız takipte ödeme emri geldi 7 gün içerisinde diyerek, bugün salı ödemeye il telekom müdürlüğüne gidemedim çünkü 1 haftadır sel var burlarda ilkorta lise okulları dahi tatil.
Kağıtta yazılı avukatı aradım kendisine ulaşamadım ama ya sekreteri ya da bürsoundaki başka bir avukat arkadaşına incellettirdim halen kampanya dahilinde ödeme yapabileceğimi söyledi ve bugünlük bir sorun olmayacağını söyledi ama ben artık devlet kanalıyla bir kağıt geldiği için husursuzum.
Bugünden itibaren ailemin evine söz konusu haciz , tutanak ya da bana herhangi bir yaptırım hangi süre zarfında söz konusudur, pazartesi yani elime ödeme emri geçtikten 10 gün sonra il telekom müdürlüğüne gitsem ödeme yapsam (telekom müd kampanya dahilinde o gün de ödeme alabiliyor) ama icra müdürlüğünden bu aşamada bir işlem sözkonusumudur?
Bilgileriniz için şimdiden teşekürler
Cevap: Telekom dan ilamsız takipte ödeme süresini geçirdim
Gidin icra dairesine ödeyin.7 gün sonunda 8. gün kapınıza dikilmezler.