selamlar yeni üye oldum sitede arama yaptım hepatit c ile ilgili tam bi cevap göremedim.Kronik hepatit-c var şu an hiç bir sorunu yok bütün değerleri normal.Bir kaç yerde hepatit c lilerin askere alınmadıgını duydum ama nekadar dogru bilemiyorum.
Printable View
selamlar yeni üye oldum sitede arama yaptım hepatit c ile ilgili tam bi cevap göremedim.Kronik hepatit-c var şu an hiç bir sorunu yok bütün değerleri normal.Bir kaç yerde hepatit c lilerin askere alınmadıgını duydum ama nekadar dogru bilemiyorum.
ister Hepatit B ister Hepatit C olsun KRONİKSE Kesinlikle askere alınmazsınız ... Ama askere gitmden önce bunu ancak biyopsi ile kanıtmanız lazım. yoksa Acemi birliğini zorla bitirirsiniz... Sonra Hepatit durumunuza bakılır Karaciger enzim düzeyleri yüksekse askeri hastaneye sevk olur biyopsi olursunuz ... BU SIKINTILARA UĞRAMAMK İÇİN ASKERE GİTMEDEN ÖNCE HEPATİTİNİZİN KRONİK OLUP OLMADIGINA KESİNLİKLE BAKTIRIN HASTANEDE ... Boş bosuna oralarda askeri hastanelerde aylarınızı günlerinizi harcamayın Devletide zarara sokmayın ...
edit edit edtid