Cevap: sms baz ve ımeı bilgisi
Alıntı:
kadersiz24 rumuzlu üyeden alıntı
savcılığa bir numaradan gelen mesajlar için şikayetçi olduk gsm operatöründen gelen bilgide numaranın kime ait olduğu yazıyordu fakat o sahıs çorluda ikamet ederken baz numarası bilgisinden benim bulunduğum sehirden aramaların yapıldığı bilgisi geldi.hattın kullanıldığı ımeı numarasıda çıkmış bu durumda savcılık hazırlık soruşturmasını kapatırmı bu sahıs çorluda memur o tarihte benim bulunduğum sehirdeolmadığını ispatlıyor. bilgilerinizi bekliyorum saygılar...
Sayın kadersiz24,
Şahısı tanıyormusunuz?Aranızda herhangi bir ilişki varmı?
evet sahsı tanıyorum aramızın iyi olmadığı bir sahıs.daha önce benim bulunduğum sehirdeki tanıdıkları vasıtasıyla kiracı olarak kaldığımız ev konusunda bazı şikayetler dile getirmişti. gsm operatöründen gelen bilgide hattın sahibini o olduğunu görünce sasırdık. ama bu durumda bişey ispatlıyamıyoruz çünkü farklı sehirlerde ikamet ediyoruz. üstelik bu sahıs savcılıktaki ifadesinde bu durumu kabul etmemiş hattın varlığından bile haberi olmadığını belirtmiş.o zaman herkes adına bir hat aldırsın bu tarz insanları rahatsız etsin ama başkalrını kullanarak bunu yaptırsın hiç bişey ispat edilmesin yaptıklarıda yanına kalsn bu durumda ne olacak?
Alıntı:
evet sahsı tanıyorum aramızın iyi olmadığı bir sahıs.
Sayın kadersiz24,
Şahsı tanıdığınızı ve aranızın iyi olmadığınızı belirtmişsiniz.Savcılık makamına sunduğunuz deliller yeterli..Şahsın başka şehirde bulunduğunu ispat edebilmesi sorumlu olduğu hattın suç teşkil edecek şekilde kullandırılabileceği anlamına gelmez.Rahat olun ve sonucu bekleyin.Dosyanın kapanabileceğini (takipsizlik)sanmıyorum.Dava açılacaktır kanaatindeyim.
sayın sidem öncelikle teşekkür ediyorum ama sahıs öyle bir hattan ilk kez haberdar oldum deyip bu durumu reddetmiştir,simdi bizim merak ettiğimiz kişi kendini bu şekilde savunarak kurtarbilirmi?
Alıntı:
sayın sidem öncelikle teşekkür ediyorum ama sahıs öyle bir hattan ilk kez haberdar oldum deyip bu durumu reddetmiştir,simdi bizim merak ettiğimiz kişi kendini bu şekilde savunarak kurtarbilirmi?
Sayın kadersiz24,
Daha neler söyleyecek neler..Böyleleri hakim karşısında inanın asenadan daha güzel kıvırırlar.Siz gerekeni yapmışsınız.Sizi tanıdığınıda ispat edebileceğiniz görünüyor.İddaanameyi bekleyin..Geçmiş olsun...
ımei numarası ile ilgili olarak savcılık GSM operatöründen telefonun imei numarasından sadece son kullanılan sim kart numarasını mı tespit ettirir yoksa geçmiste de o imei numaralı telefona takılan tüm sim kart numaraları bulnurmu? saygılar...
ımeı numarası ve sim kart
ımei numarası ile ilgili olarak savcılık GSM operatöründen telefonun imei numarasından o telefonda son kullanılan sim kart numarasını mı tespit ettirir yoksa geçmiste de o imei numaralı telefona takılan tüm sim kart numaraları bulnurmu? saygılar...