Cevap: İştirak nafakası konusunda yardım?
Protokolünüz ileride akarşılaşabileceğiniz sorunları çözecek mahiyette yapılmamış kanaatimce. Siz de bir avukat tutsaydınız veya ortak tutulan avukata ileride iki taraf için de herhangi bir sorun olmayacak şekilde protokol hazırlanması talimatı verebilseydiniz daha uygun olurdu.
Şimdi nafaka arttırımı davasında yıllık artış oranı kararlaştırılmasını isteyin aksi halde 4 ay da bir açılacak davalarda yargı masrafı ve avukatlık ücretleri size çok zarar verecektir.
Cevap: İştirak nafakası konusunda yardım?
sn : engin oğuz cevabınız için tşk ederim bir sorum daha olucak izninizle bu nafaka bağlandığında kendime ait iş yerim vardı ve son yıldaki kötü gidişat nedeniyle iş yapamaz hale geldim ve iş yerimi kapattım lakin evim ve babadan kalma 3 varisi olmakla beraber gayri menkullerimiz var bunlarında 2 iş yerinin kira getirisi makul bir miktar nafakamı ödiyecek kadar değil 1 kiram ve ben şuanda işsizim bunu mazeret gösterim açılacak nahaka arttırmı davasında düşürülme talep edebilirmiyim ve sonrasında enflasyon oranında yıllık artışa bağlanmasını
bu konudada aydınlatırsanız sevinirim