-
İşte takım ruhu
İşte takım ruhu
Bir kadın bütün gece eve gelmemiş.
Ertesi sabah kocasına, gece bir arkadaşı aniden hastalandığı için onunla kaldığını söylemiş.
Kocası karısının en yakın 10 arkadaşını aramış.
Hiçbiri karısının kendisinde kaldığını onaylamamış...
Bir adam bütün gece eve gelmemiş.
Ertesi sabah karısına, gece bir arkadaşı kaza yaptığı için onunla kaldığını söylemiş.
Karısı kocasının en yakın 10 arkadaşını aramış.
Ve 5 tanesi kocasının kendisinde kaldığını onaylamış, diğer 5 tanesi ise kocasının hala kendisiyle birlikte olduğunu iddia etmiş.
-
Cevap: İşte takım ruhu
Süper bir kesit :) Gerçekten de durum böyle ...
-
Kadınlardaki dürüstlüğe güzel bir vurgu.
erkekler hakkında bu bilgiye sahip olmak da "kaza anı ve sonrasında" işe yarayacaktır sanırım. :)
-
Son yıllarda duyduğum komik bir bahane de; "karıcığım benzinim bitti arabanın içinde sabahlamak zorunda kaldım" :)))
-
çok doğru bir yazı.erkekler birbirlerinin açıklarını kesinlikle vermezler.kadınlar ise açık vermek dışında ilk fırsatta birbirlerinin açığını ortaya çıkarmak için çabalarlar.
-
Kadın kadına talip oldu
Bu da lezb-i izdivaç! :DD
Sabah Gazetesi yazarı Yüksel Aytuğ, evlilik programlarında bugüne kadar yaşanan en ilginç olayı köşesinde anlattı. Esra Erol'un programına telefonla katılan kadın, stüdyoda kendilerine eş arayan kadınlara talip oldu.
Ve sonunda bu da oldu. İzdivaç programına telefonla katılan bir kadın, stüdyoya evlenmek için gelen kadınlara talip oldu... :) İzleyenlerin ağzını bir karış açık bırakan olay önceki gün atv ekranlarında yaşandı. Esra Erol her zamanki gibi stüdyoda talipleri ağırlıyor, zaman zaman da telefon bağlantıları yaparak, kendine eş arayan Serdar Bey'in taliplerini çeşitlendiriyordu. Telefon bağlantısı ile canlı yayına katılan Eda Şan adlı kadın önce Erol'a ve programına övgüler yağdırdı. Herkes, Eda Hanım'ın, diğerleri gibi Serdar Bey'e talip olduğunu sandı. Telefondaki kadın daha sonra "Hollanda'da evlendim. Ailemin onaylamadığı bir evlilikti. Bu nedenle bir yıl evli kaldım ve boşandım. Şimdi kendime yeni eş arıyorum" dedi. Esra Erol bu klasik konuşmanın ardından "Nasıl birini arıyorsunuz?" diye sorunca film koptu.
Eda Hanım, "Ben Hollanda'da bir kadınla evlendim. Hollanda'da evim var. Maddi durumum da iyi. Oradaki bayanlardan beni anlayacak biriyle evlenmek, beraber yaşamak istiyorum" :) deyince başta sunucu Esra Erol olmak üzere stüdyodaki herkes dondu, kaldı. Sunucu Erol, ilk şoku atlatır atlatmaz, "Haydi git başka programlara" diyerek, sesi yayından aldırdı ve kameraya dönüp, izleyicilerle dertleşmeye başladı.
http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Yaz..._lezbi_izdivac
:):)
Kadınları anlamak zor mir'im...