Cevap: Boşanma gerçekleşti
Temyiz ederken "boşanma ve velayet konusunu temyiz etmiyorum" diye açıkça yazın / yazdırın dilekçenize. Sadece kusur ve dolayısıyla tazminat açısından temyiz ettiğinizi belirtin.
teşekkür ederim ilknur hanım.yazımı yazarken karar davasından bir dava önce eşim CEVAHİR ALIŞVERİŞ MERKEZİNDEN YANIT ALMIŞ 30 BİN ADET RESİM olduğunu söylemiş ve bunların içinden beni bulamayacağınıda söyleyip vazgeçmişti bu iddiasından.
PEKİ TECRÜBELERİNİZE DAYANARAK BİR ŞEY SÖYLEYEBİLİRMİSİNİZ RİCA ETSEM.
sanırım herkes beni burda yanlış anladı ve kimse cevap vermiyor.sağlık olsun...
Şu anda benim o 5.000tl lik tazminatı ödeyecek durumum var.ÖDERİMDE
AMA ALLAHIN ADALETİ BU DÜNYADAKİ ADALETTEN DAHA BÜYÜKTÜR
Alıntı:
Kimyacı rumuzlu üyeden alıntı
AMA ALLAHIN ADALETİ BU DÜNYADAKİ ADALETTEN DAHA BÜYÜKTÜR
Bunu bize niye söylüyorsunuz anlayamadım.
Sayın kimyacı, diğer tüm yazılarınızı okudum az önce. Aşağıdaki link.
https://www.hukuki.net/showthread.php?t=46114
11.10.2008 günü ilk iletinizi yazmış,boşanalı 1 ay oldu demiş,son 3 yıl içinde de hayatınızda birisinin olduğunu yazmışsınız.
Eşinizin sizin aldattığınıza dair iddialarını bir şekilde ispat etmesi yani resmen evli olduğunuz halde eşinizi aldatmanız sebebi ile, hakim kusurlu tarafın siz olduğuna kanaat getirmiş ve 5000 TL tazminat ödemenize karar vermiş.
Resmi olarak evli olup da ayrı yaşayan bir çok çift var. Bir çoğu da bu hukuk sitesinde yazan bazı üyelerimiz. 3 yıllık fiili ayrılık sebebi ile ayrı kalmak zorunda olan nice erkek ve kadın var. Ayrı olmaları hayatlarına başkalarını almalarını hak görmüyor kanun.
Sizin eşinizi aldatmanıza hakim kanaat getirmiş ama çocuğu yine de size bırakmış. Bence hakim bu yönden sizin lehinize karar vermiş. Vermeyebilirdi.
Genelde hakimler zina olduğunda çok ağır tazminat kararları veriyorlar. Bunu erkek olan üyelerimiz çok iyi bilirler.
Bu sebeple feryat edercesine Alahın adaletini yazmanız çok abes. Eşinizle anlaşamıyor olmanız, zina yapmanızı mazur göstermez.
özür dilerim ama bu kimyacı niki bir erkeğe ait ve benim iş arkadaşımdır kendisi.kendisinin konusu çok farklı bir konu ama benzerlikler var.ben bir bayanım.benim davam farklı bir dava.ben evimi terk ettikten 2 ay sonra eşim boşanma davası açmıştır ve benim msnlerimi kırıp benim adıma görüşmeler yapmıştır.yani isyanım hakime değil.ALLAHIN ADALETİ ELBET BİR GÜN YERİNİ BULACAKTIR dememde bu yüzden.ben burda suçlu olsam bunları yaptım ve eşim davasını kazandı derdim.ama niye yalan atıp isyan edeyimki.YAPMADIĞIM BİŞEY.ama çok şükürki çocuğum bende.temyiz edeceğim tabi gerekçeli kararı alınca.inşallah burda allahın adaleti devreye girer.Değilse ne size nede kimseye isyan etmiyorum.sadece dilimin döndüğü kadarıyla başıma gelen olayı anlatmaya çalıştım.
birde anlamadığım konu ZİNA nedir?
msn zinaya ispatmıdır? kaldıki açıkca bişeyde yazmıyordu zaten verdikleri delillerde.ama bir erkekle bir kadının konuşmalarıydı bunlar.kadının ZİNA yaptığına hakimler nasıl kanaat getiriyorlar öğrenebilirmiyim?
birde evim var demiştim.bu ayrı bir dava oluyormuş evle ilgili diyebileceğiniz birşey varmı?