Boşanmada aldatmayı kanıtlama
Merhaba
Az once esimin beni aldattigini ogrendim. 4 yas iki cocugumuz, var. Bosanma davasi acmak istersem cocuklarin velayeti kimde kalir?
Esim ucretli calisiyor. Maasi asgari ucret gorunuyor. Benim 1800 tl gorunmekte.
Aldatmayi kanitlamam durumunda velayetin bende kalmasi kolaylasabilirmi?
tsk
Cevap: Bosanmada aldatmayi kanitlama
Alıntı:
rakuun999 rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba
Az once esimin beni aldattigini ogrendim. 4 yas iki cocugumuz, var. Bosanma davasi acmak istersem cocuklarin velayeti kimde kalir?
tsk
Öncelikle emin olun derim sorularınıza gelince çocükların velayetini alamazsınız aldattığını kanıtlarsanız sadece eşinize nafaka ödemiye bilirsiniz ama çocüklara ödersiniz.
Alıntı:
Merhaba
tsk
Geçmiş olsun
Çocuklarınızın yaşlarının küçük olması annelerinin sevgisine ve şefkatine ihtiyaçları olması nedeniyle velayet hakkı size verilecektir. Benim de yakında 3 yaşına basacak bir çocuğum var ve gözbebeğimin,hayatımın anlamının velayeti için dava süreci başlamadan önce kaç değerli avukattan velayet konusunda bilgi aldığımı o kadar çok ki hatırlamıyorum:) Ben de sizin gibi ilk başlarda velayet konusunda tedirgindim.İçiniz rahat ve cesur olun. Eşinizin sizi aldattığını tanıklarla, delillerle ispatlayın.
Alıntı:
av.ramazanyalvaç rumuzlu üyeden alıntı
Öncelikle emin olun derim sorularınıza gelince çocükların velayetini alamazsınız aldattığını kanıtlarsanız sadece eşinize nafaka ödemiye bilirsiniz ama çocüklara ödersiniz.
Bu arada sanırım bir yanlışlık olmuş. Bir beyfendi iseniz bir hanımefendi değilseniz eşiniz sizi aldatsa dahil küçük yaşlardaki çocuklarınızın velayetini anne şefkatine ihtiyacı oldukları alamazsınız.
Alıntı:
ayısıgım08 rumuzlu üyeden alıntı
Bu arada sanırım bir yanlışlık olmuş. Bir beyfendi iseniz bir hanımefendi değilseniz eşiniz sizi aldatsa dahil küçük yaşlardaki çocuklarınızın velayetini anne şefkatine ihtiyacı oldukları alamazsınız.
bu konuya en güzel cevap :)))çocük anneye verilir.ki sizin erkek olduğunuzu düşünerek yazdım ama bilmiyorum.
Alıntı:
Merhaba
tsk
Sn.Rakuun999
Bu arada siz bir beyfendi misiniz bir hanımefendi misiniz satırlarınızda belirtmediğiniz için anlaşılmıyor. Bu nedenle konunuz ile ilgilenen arkadaşlarımızın size daha net bilgi vermeleri,açısından ayrıntılı yazmanızı tavsiyede bulunurum
cinsiyet yazmamisim, aldatan taraf karim, ben erkegim.oyle ise seceneklerim soyle
- aldamayi kanitlar, esime nafaka odemez, cocuklarima ne kadarsa oderim. Sanirim bu durumda esimin sevgilisine aile birligimizi bozdugu icin maddi tazminat davasida acabiliyorum,dogrumu?
- affederim. % 70 boyle yapiyormus Turkler.
- Esimin sevgilisini vurur gider yatarim.(abarti, mumkun degil ,degmez)
Tabiki hicbiri evliligimi eski haline dondurmeyecek. Bu iki cocuga gece gunduz ben bakiyorum. Evden calisabildigim bir isim var. Su an bile yanimdalar. Ama bunu kanuna anlatmak olmuyor sanirim.
Anlasmali bosanirsam ve protokole cocuklari istedigi zaman gorme hakki vardir ibaresi dussek bunun gecerliligi varmidir? Esim istediginde bunu tek tarafli olarak bozabilirmi?
Kimsenin basina gelmemesi dilegiyle tesekkur ediyorum
abiki hicbiri evliligimi eski haline dondurmeyecek. Bu iki cocuga gece gunduz ben bakiyorum. Evden calisabildigim bir isim var. Su an bile yanimdalar. Ama bunu kanuna anlatmak olmuyor sanirim.
Anlasmali bosanirsam ve protokole cocuklari istedigi zaman gorme hakki vardir ibaresi dussek bunun gecerliligi varmidir? Esim istediginde bunu tek tarafli olarak bozabilirmi?
İyide çocüğu veriyormu veriyorsa sorun yok avkatına getki verir protokole gerek yok boşanmada hakim buna göre karar verir.
karim cocuklari vermez, sadece babasi istedigi zaman gorebilir dense yeterli olurmu bunu istedigi zaman tek tarafli bozmasi mumkunmudur? tsk
Alıntı:
karim cocuklari vermez, sadece babasi istedigi zaman gorebilir dense yeterli olurmu bunu istedigi zaman tek tarafli bozmasi mumkunmudur? tsk
Bence istediği zaman görebilir gibi bir madde çok havada kalır. Neden derseniz, eşiniz sizin istdiğiniz zamanlarda çocukları görmenize engel olacaktır.
Genelde boşanma safhasında olan ya da boşanmış olan kadınlar haklı olduklarını düşünerek eski kocalarından intikam almak amacı ile çocukları babalarına vermemek,göstermemek,zorluk çıkartmak gibi yöntemlere gitmekteler.
Bu sebeple daha net ifadelerle görüşme süreleri belirlemeniz daha iyi olur.