Merhaba sayın hukukçu arkadaşlar ben istanbul üniversitesi adalet meslek yüksekokulu 1.sınıfta öğrenciyim,benim kısaca söyle bir sorunum var üniversiteye girmeden önce 3 yıllık bir çalışma hayatım olmuştu özetle saha araştrmaları yapan bir Fransız-Türk ortaklı şirkette merchandiser olarak bağlı bulunduğum bölgede çalışıyordum ilk 1 yıl sirkete bağlı olarak gösterildim ve sigortalandım maaş ve ssk primlerinin ödemelerinde herhangi bir sorun çıkmadı düzenli ödeniyor/yatırılıyordu,sonraki 1 yıl içerisinde ise şirket kendi işlerini 3.parti bir şirkete yaptırmaya başladı ve biz personelleride o paravan şirkete geçirdi veya biz geçtik bu şirket işi bıraktı ve yine şirketimiz bizi başka bir paravan şirkete geçirdi derken 3.paravan şirkete geçtik bu süre zarfında ssk primlerim doğru dürüst yatmadı,sonra şirket bu işin böyle süregitmeyeceğini anladı ve bizi kendi bünyesinde ama kayıtsız olarak 8 ay çalıştırdı yani şirketin çalışanı olarak kendi kayıtlarında gözükmedim. bu durumda ne yapabilirim ssk primlerim ödenmedi fakat ben bu şirkete çalıştım ama şirketin kayıtlarında yokum fakat delil olarak elimde banka hesabımdaki para trafiği,şirket müdürünün bana atmış olduğu mailler şirket logo imzalı,her ay adıma evim kargolanan döküman evrak var,sayın hukukçu arkadaşlar ben bu durumda ödenmeyen ssk primlerimin ödenmesi ve bunun yanısıra bana herhangi bir maddi getirisi olabilecek herhangi bir dava açabilirmiyim açmam durumunda kazanımlarım neler olabilir,şimdien çok teşekkür ediyorum