Tecil, kayıt yenileme tarihini kaçırma, sınıfta kalma
Merhaba arkadaşlar ben 2 yıllık bilg. prog. okudum daha sonra aöf kayıt yaptırdım ve hazırlıkta 1 sene kaldm bir sonraki sene 2 zayıfla geçtim ama geçen gün baktım hazırlıktan 3 e geçenlerin kayıt yenilemeri 25 kasımda bitmiş bende yenileyemedim ve öğrenci haklarından yararlanamıycam galiba muhtemelen. Askerlik kağıdı verirlermi vermeseler bile askerlik yoklaması 31 ekimde bitti ben şimdi şubeye gidiyim mi gitsem ne olur napıyım ne ediyim yardımcı olursanız çok sevinirim.
Cevap: Ne yapacağımı şaşırdım allah aşkına yardım edin.
Cevap: Tecil, kayıt yenileme tarihini kaçırma, sınıfta kalma
Kaç yılında okuldan mezun oldunuz?
Mezaret kayıt süreside dolmuşmu onu öğren, domuşsa büyük ihtimal şubatta askere alınırsınız, bu yüzden şubatta öss ye başvuru yapın, o belgeye şubeye gidip ağustos a kadar tecil isteyin..
Tecil, kayıt yenileme tarihini kaçırma, sınıfta kalma
Böyle bişey olabilir mi hocam ben hemen kayıt olayım o zaman bana yardmcı olabilirmisiniz lütfen sizinle msnde görüşebilirmiyiz sakıncası yoksa hsn.grafikir@hotmail.com
Alıntı:
hsndd rumuzlu üyeden alıntı
Böyle bişey olabilir mi hocam ben hemen kayıt olayım o zaman bana yardmcı olabilirmisiniz lütfen sizinle msnde görüşebilirmiyiz sakıncası yoksa
hsn.grafikir@hotmail.com
Msn ile yardımcı olamıyorum, zaten sitede bu yönde talepte bulunmakta yasaktır.
Yapmanız gerekenleri zaten belirttim, önce durumunuzu netleştirip yazarsanız,yardımcı olmaya çalışırım:ok
Alıntı:
nikon rumuzlu üyeden alıntı
Msn ile yardımcı olamıyorum, zaten sitede bu yönde talepte bulunmakta yasaktır.
Yapmanız gerekenleri zaten belirttim, önce durumunuzu netleştirip yazarsanız,yardımcı olmaya çalışırım:ok
Anladım teşekkür ederim bana aralıkta aradığımda gelmen gerekli 2 yıl tecilin bitiyo ocakta dediler 2 yıl okuduğumdan 2 yıl tecil olmuş sanırım. Ama çoğu kişiye sordum gitme bişey olmaz kaçak olursun dediler bende tekrar hiç gitmedim. Şimdi muhtemelen kaçağım
Bakaya yada Yoklama kaçağı olmak kanuni suçtur, Hapis/adli para cezası alabilirsiniz.