öncelikle from sayfanız için tesekkürler
yardıcı olursanız sevinirim benim dedem bundan 30 sene önce annemin altınlarını almış ve cezaevinde yattıgı zamamda bunları kullanmıştır benim anneme hem maddiolarak hemde manevi olarak borcu vardır babamlar 7 kardeş ve 2 sene öncesine kadarda dedim tapuları vermemiştir 2 sene önce dedemden ev yapmak için mal istedim ve deniz kenarında olan 2 dönüm arsa ve 4250 m2 tarlanın 1100m2 sinin tapusunu eniştemin üzerine aldım alma sebebimiz ise dedemin anneme olan borcunu bişekilde ödemek için ve babama hakkını vermek için 1100m2 arsanın tapusunu kızlar bozmasın ve annneme hakkını ödemek için verilen arazanin tapusunu bozmasınlar diye enişteme bu arsa satış yapıldı ancak herhangi bir bankaya bu arsanın satıs bedeli dedemin üstüne para yatırlarak ödenmedi aradan 2 seen geçtikten sonra gene dedemin talimatıyla tapuyu abimle kendi üstümüze eniştemiz tarafından satış yapıldı ancak bu zaman zarfı içinde o arsa üzerine ben bina yaptım tapuyu eniştemin üzerine bir nevi yapma nedemiz ise nakliyat işine girdiğimizde abime tır almak için eniştenin yani kız kardeşimin yaklasık 40.000lira degerinde altınlarını borç olarak aldık hem tapuyu kızlar bozmasın diye eniştenin üstüne yaptık ama başkasıda olabilirdi enişteyi tercih sebebimiz ise söylediğim gibi altın borcumuzdan sebep neyse 2 ay önce eniştemizin borcunu ödedik ev tapuyu abimle bana satış yaptı bu arada dedim bu araziyi verirken akıl dengesinin yerinde olduguna dair saglık raparu var birde toplam 6 dönüm arazinin 1100 m2 sini satmış ve su andada dedemin üsütne kayıtlı 4250 m2 tarla bulunmaktadır benim sorum kızlar isterse benim tapumu bozarmı yardımcı olursanız sevinirim