Görev başında uyurken (!) yakalanan polis memuru
selamlar arkadaşlar 2009un ilgünlerinde sabah saat 06:00 gibi nöbek noktamda kafamı masaya koymuştum ama uyumuyordum bu şekildeyken gecenin nöbetçi amirine yakalandım adamı uyumadığıma bi türlü ikna edemedim küçük bir tartışmada yaşadık.neyse tutanak tuttu hakkımda imza atmamı istedi uyumadığım için o tutanağa imza atmam dedim ve atmadım biraz daha tartışdık falan uzatmayayım ifadeler verildi ,muhakkik atandı sonuç 10 ay kıdem tenzili.
kararın tebliğinden itibaren 60 gün içerisinde bölge idare mahkemesine başvurabileceğimi biliyorum ama ne gibi unsurları öne sürmem lazım uyuduguma dair elinde bir kanıt yok, fotograf veya kamera kaydı gibi.ama şöförünün ve kendisinin imzası vaar.
birde bölge idare mahkesinin buna benzer konularda verdiği kararları nasıl ve nereden bulabilirim onları inceleyip savunmamı onlara göre yapmak istiyorum.yardımlarınız için şimdiden tşkler
Cevap: Görev başında uyurken (!) yakalanan polis memuru
kardeş bende Aydın da Polis Memuruyum. aynı durum burdada bizim arkadaşın başına geldi. o verilen cezayı idare mahkemesinden iptal ettirdi. ona da aynı ceza verilmişti.
bir telefon numarası verirsen detaylı görüşelim.