Bir avukatın fikrine ihtiyacım var
Arkadaşlar benim bir sorunum var bilen arkadaşlarda yardım ala bilir miyim? Ben temmuzda edebiyat öğretmen bir bayanla nete tanıştım ve uzun süre bununla msn de telefonda konuştuk bu bayan ben çalıştığı ile gelmemi istedi. Ben ise önce kabul etim fakat son anda yarı yolda vaaz geçtim ve gitmedim bayan ise ban aşağıdaki mesajları gönderdi ben bu bayanı savcılığa versem sonucu ne olur ban bilgi verirseniz sevinirim.
1-Şerefsiz
2-Annenle yatacak kadar şerefsizsin. adi köpek. Geber git bu dünyadan.
3-Adi pislik
4-Dur içimi dökeyim
5-Git annenle yat bende ne istedin
6-Sevgi mi köpekler sevemez. bu kadar yalancı olamaz insan.ama sen oldun.korkak köpek.sapık bende ne istedin sapık
7-Sapık
8-Defol git be hepsi yalan.köpekle$me daha fazla.namussuz.
9-Geber köpek. nye yalan söyledin bana. ney. annenle yatsaydın benle dgl.kimin erkek olduğu belli oldu dùn.nye kandrdn beni
10-Cehenneme gt o zaman.
11-Ben dùrùstlgnù ve imanini sevdim.ama imansz bir köpeksin
12-Tertemiz hayatmdan cik.kirletme artk.
13-Bana bastan dogruyu söyleseydin.ben o kadar mi maddiyatcym serefsiz.tamam ben anlayacgmi anladm.yeni sayfa actm hayatmda bugùn.kirletme.yeter.annesyle yatan birisin sen.karsma gelip gösteremeyen kendini sapk.
14-Su anda dùnyanin en mutlu insani ben olacktm.ama en salagi oldum.umutlarmi caldn hayallermi kirlettn.oynadn benle.igreniyorm sendn midemi bulandryosun annenle yatack kadar insanlk disisn.allahi ezani kurani peygamberi kullandn ailemi kullandn.ne desem bos.sana son sözùm su: allahn yokmus.
15-Seni yanina almasi icin Allah'a dua ettim ve her namazmdan sonra edicem.
Mesajlar bunlar ne yapmamı önerirsiniz Avukat arkadaşlarda yardım ala bilir miyim?
Ve neticede ne olur. dava açılır mı açılırsa ne tür bir ceza alır öğretmen bu kişi mesleğiyle ilgili bir şey olur mu?
Cevap: bir avukatın fikrine ihtiyacım var
Çok bir şey olmaz. Bu küfürleri size ettiğini ıspatlayabilirseniz manevi tazminat alma şansınız olur. Öğretmenlik mesleğini etkileyen bir durum yok. Yüz kızartıcı bir suç yok ortada...
Alıntı:
demir_ha rumuzlu üyeden alıntı
Arkadaşlar benim bir sorunum var bilen arkadaşlarda yardım ala bilir miyim? Ben temmuzda edebiyat öğretmen bir bayanla nete tanıştım ve uzun süre bununla msn de telefonda konuştuk bu bayan ben çalıştığı ile gelmemi istedi. Ben ise önce kabul etim fakat son anda yarı yolda vaaz geçtim ve gitmedim bayan ise ban aşağıdaki mesajları gönderdi ben bu bayanı savcılığa versem sonucu ne olur ban bilgi verirseniz sevinirim.
1-Şerefsiz
2-Annenle yatacak kadar şerefsizsin. adi köpek. Geber git bu dünyadan.
3-Adi pislik
4-Dur içimi dökeyim
5-Git annenle yat bende ne istedin
6-Sevgi mi köpekler sevemez. bu kadar yalancı olamaz insan.ama sen oldun.korkak köpek.sapık bende ne istedin sapık
7-Sapık
8-Defol git be hepsi yalan.köpekle$me daha fazla.namussuz.
9-Geber köpek. nye yalan söyledin bana. ney. annenle yatsaydın benle dgl.kimin erkek olduğu belli oldu dùn.nye kandrdn beni
10-Cehenneme gt o zaman.
11-Ben dùrùstlgnù ve imanini sevdim.ama imansz bir köpeksin
12-Tertemiz hayatmdan cik.kirletme artk.
13-Bana bastan dogruyu söyleseydin.ben o kadar mi maddiyatcym serefsiz.tamam ben anlayacgmi anladm.yeni sayfa actm hayatmda bugùn.kirletme.yeter.annesyle yatan birisin sen.karsma gelip gösteremeyen kendini sapk.
14-Su anda dùnyanin en mutlu insani ben olacktm.ama en salagi oldum.umutlarmi caldn hayallermi kirlettn.oynadn benle.igreniyorm sendn midemi bulandryosun annenle yatack kadar insanlk disisn.allahi ezani kurani peygamberi kullandn ailemi kullandn.ne desem bos.sana son sözùm su: allahn yokmus.
15-Seni yanina almasi icin Allah'a dua ettim ve her namazmdan sonra edicem.
Mesajlar bunlar ne yapmamı önerirsiniz Avukat arkadaşlarda yardım ala bilir miyim?
Ve neticede ne olur. dava açılır mı açılırsa ne tür bir ceza alır öğretmen bu kişi mesleğiyle ilgili bir şey olur mu?
Okumanın sonunu bile getirmedim burası bir hukuk sitesi; bu konuda şikayetleriniz ve mezkur kişi hakkında dava açmaya niyetiniz varsa bu avam yazılar ve cevaplarınızı burada yazmayınız...Belki kendinize bu konularda cevap verecek cevapları bileceğiniz siteler olabilir..
dava actım hem kend hemde eniştes ve ablas hakında savcılığa dilekçe yazdım netice ne olur yada bir avukata versem daham etkil olur on öğrenmek isterm
Alıntı:
av.ferda rumuzlu üyeden alıntı
Okumanın sonunu bile getirmedim burası bir hukuk sitesi; bu konuda şikayetleriniz ve mezkur kişi hakkında dava açmaya niyetiniz varsa bu avam yazılar ve cevaplarınızı burada yazmayınız...Belki kendinize bu konularda cevap verecek cevapları bileceğiniz siteler olabilir..
dava actım hem kend hemde eniştes ve ablas hakında savcılığa dilekçe yazdım netice ne olur yada bir avukata versem daham etkil olur on öğrenmek isterim bende bir hukuk sites olduğ için burda bilg edinmek istiyorum kızmanız anlayamadım
Alıntı:
dava actım hem kend hemde eniştes ve ablas hakında savcılığa dilekçe yazdım netice ne olur yada bir avukata versem daham etkil olur on öğrenmek isterim bende bir hukuk sites olduğ için burda bilg edinmek istiyorum kızmanız anlayamadım
Avukata vermeniz önemli değil. Soruşturma evresinin başlangıcında dilekçeyi (dilekçeyi de burada yazdığınız gibi yazmadığınızı umuyorum) savcılığa vermişsiniz. Bundan sonraki takibatın profesyonel kişiler tarafından yapılmasını istiyorsanız avukatınıza gidip, soruşturma evresinde hukuki destek vermesini talep edersiniz. Kabul eden bir meslektaşımızı bulursanız, soruşturma evresinin yürümesi daha sağlıklı gerçekleşecektir.
Cevap: Bir avukatın fikrine ihtiyacım var
dilekcey bir arzu halciye yani avukatın yanında calışan birine yazdırdım
Alıntı:
dilekcey bir arzu halciye yani avukatın yanında calışan birine yazdırdım
En doğrusunu yaptırmışsınız ben de devam ederse şu lanet ağrılarım üfürükçü müdür nedir o zevata gitmeyi düşünüyorum.:))))))
Alıntı:
av.ferda rumuzlu üyeden alıntı
En doğrusunu yaptırmışsınız ben de devam ederse şu lanet ağrılarım üfürükçü müdür nedir o zevata gitmeyi düşünüyorum.:))))))
gecmiş olsn ne ağrılarınız var acaba :))))))))))))))))
Alıntı:
gecmiş olsn ne ağrılarınız var acaba :))))))))))))))))
Zihinsel ağrılarım var yurdum insanına dair yetmez mi? :);)