-
HAGB hakkında
İyi günler dilerim.bana 17 ay ceza kesilen ama hükmün açıklanmasının geri bırakılmasıyla sonuçlanan bir davam var.5 senede denetimli serbestlik kararı verildi.ben yaklaşık 3 ay önce yani bu denetim süresi içinde üstümde 2 gram esrarla yakalandım karakolda ifademiz alındı başka bi işlem yapılmadan serbest bırakıldık.olay beyoğlunda gerçekleşti.benim sorularım şunlar olucak.bu mahkeme tahmini ne zaman açılır??ve benim yapmam gerekenler nedir??kurtulma şansım varmıdır??mahkeme açıklanmamış hükmü açıklarsa ve cezayı infaz etmem gerekirse bu yargıtaya yapılacak temyizle beraber bu süre ne kadar uzayabilir??kurtulmak için ne gibi yollar izlememi önerirsiniz??ben ifademde verdiğim adresden zorunlu olarak taşındım ve ikametgahımıda o gün değiştirdim zaten ayrıca uyap sistemine kayıt oldum ben bu mahkemeyle ilgili nerden bilgi alabilirim??şimdiden teşekkürler yardımlarınız için...
-
Cevap: HAGB hakkında
1. dava kesinleştikten sonra işlendi 2.suc.peki bana ne gibi bi yol izlememi tavsiye edersiniz.kurtulma şansım hiç yokmudur??