Apartmanımızda 18 daire mevcut kapıcımız yok daireyi oy birliği ile kiralamak istiyoruz kendi aramızda nasıl bir sözleşme yapmalıyız veya karar defterine nasıl bi yazı yazalım tşkler
Printable View
Apartmanımızda 18 daire mevcut kapıcımız yok daireyi oy birliği ile kiralamak istiyoruz kendi aramızda nasıl bir sözleşme yapmalıyız veya karar defterine nasıl bi yazı yazalım tşkler
Elde edilecek kirayı nasıl değerlendireceksiniz?
Kendi binamızın ihtiyaçları için kullanmak istiyoruz bakım onarım banka hesabında değil
iyi günler,
ben de bu konu ile ilgili soru sormak istiyorum.
5-6 sene önce doğalgaz bağlatmak için mecburen aramızda bir yönetici seçip karar defterine işledik.
fakat şimdi kadın her yere kendi malıymış gibi davranıyor. kapıcı dairesini kiraya veriyor. ne imza ne birşey alıyor bizden. karar defterine işlemiyor yani. kadın biraz seviyesiz, konuşmayla da anlamıyor. apartman 5 katlı 10 daire var. 1 daire bizim, 2 dairede onun var. ve cahilce iki dairesi var diye herkese ahkam kesiyor. :) ne yapmam lazım? nereye şikayet edebilirim. ayrıca yeniden yönetici seçmek için ne yapmalıyım. benim bildiğim 2 yılda bir seçim olmalı. yanlış mıyım? yardımlarınız bekliyorum...