Bilgim olmadan alınmış faturalı turkcell hattı ve ödenmemiş faturası
Merhabalar.benim sorunum hiç bir bilgim olmadığı halde her nasıl yapıldıysa benim adıma alınmış faturalı turkcell hattı ve 2004 den kalma iki milyar kusur civarında ki borcu için icra kağıdı gelmesi.söz konusu tarihte afyonda özel bir yurtta kalıyordum adres olarak orası verilmiş.yurt sorunlu bir yerdi ve ayrılmıştım aklıma oradaki kayıt sırasında verdiğim kimlik bilgileri ve diğer öğrenciler geliyor.babamın evine icra kağıdı gelmiş babam firma avukatını aramış öderseniz yedi yüz kusur lira civarına düşer demiş.ben bu durumda ne yapmalıyım bu borcu ödemelimiyim.hattın benim tarafımdan alınıp kullanılmadığını nasıl ispatlayabilirmiyim,imei,numarası,aranan,arayan nolar bulunup değerlendirilirmi,bana bu konuda yol gösterirseniz sevinirim,teşekkürler
Cevap: Bilgim olmadan alınmış faturalı turkcell hattı ve ödenmemiş faturası
Turkcell ile aranızda bu hat ile ilgili olarak sizin imzanız bulunan bir abonelik sözleşmesi var mı?
benim imzaladığım herhangi bir belge yok.kimlik fotokopisi ve sahte bir imzayla hat alınabiliyormu diye düşünüyorum..teşekkürler
O zaman icra gelince itiraz edeceksiniz hatla ve borçla bir ilginiz olmadığını bildireceksiniz. Bu kadar.
ben bu faturayı ödedim.bu faturanın benimle ilgisi yok demekle olmuyor,yani böyle bir çözüm yolu yok,sorunuma cevap alamadım.herhalde bo konuda bilgisi olan yok.en iyisi bir vatandaş olarak sezimizi çıkarmadan sorgusuz sualsiz bizden her para isteyene emredersiniz deyip ödeme yapmak,aynı durumdaki arkadaşlara da tavsiye ederim.hiç boşuna uğraşmayın...