Eski eşle tekrar evlenmek
Bundan yaklaşık 4.5 yıl önce eşimden şiddetli geçimsizlikten dolayı boşanmıştım.
eski eşim ailesiyle kalmakta. bir tanede çocuğumuz var tekrar bir araya gelmek
istiyorum malum maddi sıkıntılardan dolayı tekrar evlenemiyoruz,şimdi almış
olduğum bir duyum göre eski eşleriyle tekrar evlenmek isteyenlere devlet -
veya belediyeden 10 ila 15 bin tl arasında maddi para yardımı yapıldığı söylen-
tisi var,nederecede doğru olduğunu bilemiyorum,fakat böyle bir yasa varsa
ben ve benim durumumda olanlar için mükemmel bir olay Sizden böyle bişey -
varmı ? varsada nasıl oluyor ? prosedürleri nelerdir ? ben çok yerde araştırdım-
fakat bulamadım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Cevap: eski eşle tekrar evlenmek
Böyle bir şey var mı bilmiyorum, ben de hiç duymadım ve varlığına da ihtimal vermiyorum ama, eğer varsa muvazaalı boşanmaların önü açılmış demektir.
umarım yoktur.
Cevap: Eski eşle tekrar evlenmek
Alıntı:
Av.Duygu Tekay rumuzlu üyeden alıntı
Size şaka yapmışlar..
Bencede şaka yapmışlar.. Gerçek olsa idi anlaşmalı boşananların sayısında inanılmaz bir artış yaşanırdı.
Devlet boşanan çiftlere tekrar evlenmeleri için para verecek olsa, bir çok çift ekonomik sıkıntı yaşadığı için, boşanıp tekrar evlenir.
Böyle bir kanun çıkmış olsa tv haberlerinde muhakkak yer alırdı. Haber kanalların hukuk danışmanları var. Onlar bunu duyarlar ve haber niteliği taşıdığı için haber yaparlardı.
Bunu size kim demişse işletmiş.
Geçmiş olsun.
ilginize çok teşekkürler bu sadece bir duyumdu bunuda belirtmiştim bana sadece mantıklı gelen tarafı : boşanma tarihi eski olanlar ve şartlı olarak birdaha boşanmamak üzere çıkarılmış
bir yasa olabilir diye düşünmüştüm tabiki siz daha iyi bilirsiniz belli mi olur belki birgün bu yasada çıkabilir nede olsa başbakanımız erdoğon en az 3 çocuk diyo :) ama biz neden boşanıyoruz sormuyo neyse ilginize teşekkürler başarılar dilerim saygılar...