Yargıtay'dan gelen karar 15 gün beklenmek zorunda mı?
Yargıtaydan gelen boşanma davam kısmiolarak bozuldu...Ben boşanma kararına itiraz etmemişdim karşı taraf boşanma gerekçesine nafaka ve tazminat verilmemesine itiraz etmeşdi.Yargıtay boşanmayı onadı her iki tarafada tazminat vermedi ama karsı tarafı ayrı yasamada haklı buldugu için(hem eşitkusur bulupda nasıl ayrı yaşamakda haklı buldugunuda anlamış değilim ama) onlara nafaka(tedbir nafakası)verilmesini istedi...
BENİM sorum şu Yargıtaydan gelen kararın kesinleşmesi için 15günlük süreçmutlaka işlemelimi yoksa iki tarafda itiraz etmeyeceğini beyan ederse beklemeden süreç hızlanır ve karar kesinleşirmi??( bu arada karşı taraf zaten yurtdışında yaşıyor ve evlenmiş ki boşanmayı onlarda istiyor zaten amaçları bana verebildikleri zararı vermekdi ki boşanmayı zaten bende istiyorum..)
Cevap: Yargıtaydan gelen karar 15 gün beklenmek zorundamı????
Cevap verecek kimse mi yok?
Saat 21.42'de yazdığınız yazıya 21.58'de cevap veren yok mu diyerek site kurallarına aykırı davrandığınızın farkında mısınız?
- Dileyen bir üyenin yanıt yazmasını bekleyeceksiniz
- Mahkeme sürecini bekleyeceksiniz
Alıntı:
admin rumuzlu üyeden alıntı
Saat 21.42'de yazdığınız yazıya 21.58'de cevap veren yok mu diyerek site kurallarına aykırı davrandığınızın farkında mısınız?
- Dileyen bir üyenin yanıt yazmasını bekleyeceksiniz
- Mahkeme sürecini bekleyeceksiniz
Teşekkürederim...Cevabınız için....
Fakat söylemedende geçemeyeceğim zaman kavramı izafi bir kavramdır size göre 16 dakika çok kısa olabilir bana göreyse uzun!İnsanın içinde bulundugu maddi ve manevi duruma göre kısa bir zaman bile insana uzun gelebilir yada tam aksi uzun bir zaman kısa gelebilir...Anlayışınız için teşekkürler...
Zaman kavramı hakkında söyledikleriniz doğru olsa da sitedeki insanlarla bu zamanı paylaşmak durumunda olduğunuzu unutmayınız.
Alıntı:
Av.Feyz Pazarbaşı rumuzlu üyeden alıntı
Zaman kavramı hakkında söyledikleriniz doğru olsa da sitedeki insanlarla bu zamanı paylaşmak durumunda olduğunuzu unutmayınız.
Haklısınız bencilce bir davranışda bulunduğum için tümsite üyelerinden özürdilerim...ve 15günlük süre beklenmek zorunda sanırım:(