Kişisel unvan noter onaylı
arkadaşlar kendim noterden ünvan ekletmek istiyorum geçenlerde bir yazarda görmüştüm en akıllı insan diye kendisi noterden onay almış daha doğrusu bu lakabı daha önce kimse almadığı için kayıt ettirmiş. bende web tasarımla uğraşıyorum ve web tasarımcı diye adımdan önce ünvan eklettirmek istiyorum bu noterden onaylı olmaısını istiyroum başka kimse kullanmasın istiyorum yani yada türkenin en iyi web tasarımcısı gibi bir ünvan almak istiyorum nasıl kayıt altına aldırabilirim noterde bunu. bunların tabi birde masrafları oluyormuş. bu isimden önce gelen ünvanın ücreti ne tutar sizce tahmini olarak birde izlemem gereken yolu söyleyebilirmisiniz... şimdiden tşkrler...
Cevap: kişisel unvan noter onaylı
Bu konuyu burada hiç açmadan doğrudan notere gidecektiniz. Yarın notere gittiğinizde "Türkiye'nin en iyi web tasarımcısı" unvanını az önce başka birine verdik, kusura bakmayın diyebilirler:DD:DD:DD
Cevap: kişisel unvan noter onaylı
Talebiniz reddedilecektir. Markanız veya sair bir fikri sınai hakkınız var ise marka patent vekiline danışabilirsiniz.
Cevap: Kişisel unvan noter onaylı
:DD biraz komik bi soru olmuş farkındayım ama hayatımda notere hiç gitmedim o kişi kitap yazdığı içinmi almış o ünvanı benimde kitap gibi bi eserim olsa bende alabilirim yani dimi
Alıntı:
moonblood rumuzlu üyeden alıntı
:DD biraz komik bi soru olmuş farkındayım ama hayatımda notere hiç gitmedim o kişi kitap yazdığı içinmi almış o ünvanı benimde kitap gibi bi eserim olsa bende alabilirim yani dimi
Marka tescil ofisi ile görüş ve bahsi geçen sözleri tescille
Alıntı:
beytrap rumuzlu üyeden alıntı
sözleri tescilliycemde patentmi oluyo marka tescilemi giriyo bu hangisi oluyo tam olarak:alala
Alıntı:
sözleri tescilliycemde patentmi oluyo marka tescilemi giriyo bu hangisi oluyo tam olarak:alala
Sonucu burada paylaşırsanız, en azından ben de gidip "Türkiye'nin en bi iyi web tasarımcısı" ünvanını tescil ettireyim:)
Hiç bir sonuca ulaşamazsınız. Sizin bır konudaki en iyi olduğunuzun tescil edecek merci Noter değildir. Web tasarımı konusunda ise en iyi olduğunuz sadece sizin iddianızdır.
Marka değeri açısından ise ünvanın marka değeri yoktur tescil edilmez. Bir ürün yada hizmet sunuyorsanız o ürün yada hizmet tescil edilir. Kişilerin tescili diye bir şey söz konusu değildir.
Alıntı:
marka tescil olacak, patent buluş ile alakalıdır
Alıntı:
beytrap rumuzlu üyeden alıntı
marka tescil olacak, patent buluş ile alakalıdır
bu olayda marka tescili gerektirecek bır durum yoktur.