Yabancı bir oyun sitesini dava etmek
Merhaba,
Ben 1 yılı aşkındır yabancı bir şirketin oyununu oynuyorum. Oyunda vip üyelik ve kredi satınalma imkanları da var. Yakın zamanda çıkan kredi ürünleri için 1000 kredi satın aldım. Ancak krediyle satın aldığım ürünün içeriği ben satınaldıktan sonra değiştirildi. Benim aldığım da değişmiş oldu.
Örnekle, araba satın aldım ama bisiklete dönüştü, tabii sadece benim değil. :))
Site yönetimi ile iletişime geçtim. Ancak 1 aya yakın zamandır hiç bir cevap vermiyorlar. Gerçek parayla aldığımız ürünü bu şekilde değiştirme hakları var mı?
Türkiyede olmayan bir siteyi nasıl dava edebilirim? Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim. Teşekkürler :ok
Cevap: Yabancı bir oyun sitesini dava etmek
popmundo da cok haksızlıga ugrayan var senin gibi.Sanırım ki her hangi bir hak talebi olmaz ancak bu durumda ödediğin parayı paypal aracılıgıyla sana sunulan ürünün gerçekte o şekilde olmadığımı söyleyerek 6 ay içerisinde paranı iadesi gibi imkanın oldugunu duymuştum
aldığım vip üyelik olmadığı için iadesi yok.
Oyunun bulunduğu ülkeden dava açarak, en kısa sürede çözüme ulaşırsın..
İsveç'e gitmeden dava açamaz mıyım? Sonuçta oyun global bir oyun :'(
Alıntı:
rmesa rumuzlu üyeden alıntı
İsveç'e gitmeden dava açamaz mıyım? Sonuçta oyun global bir oyun :'(
Davayı açmak için İsveç e gitmeniz gerekmiyor mutlaka, İsveçteki bir avukata vekalet vererek te dava açabilirsiniz.
Alıntı:
rmesa rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba,
Ben 1 yılı aşkındır yabancı bir şirketin oyununu oynuyorum. Oyunda vip üyelik ve kredi satınalma imkanları da var. Yakın zamanda çıkan kredi ürünleri için 1000 kredi satın aldım. Ancak krediyle satın aldığım ürünün içeriği ben satınaldıktan sonra değiştirildi. Benim aldığım da değişmiş oldu.
Örnekle, araba satın aldım ama bisiklete dönüştü, tabii sadece benim değil. :))
Site yönetimi ile iletişime geçtim. Ancak 1 aya yakın zamandır hiç bir cevap vermiyorlar. Gerçek parayla aldığımız ürünü bu şekilde değiştirme hakları var mı?
Türkiyede olmayan bir siteyi nasıl dava edebilirim? Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim. Teşekkürler :ok
Sitelerde bulunan, "X firması herhangi konuda değişiklik yapma hakkını saklı tutar" ibaresi acaba bu konu için geçerli midir diye merak ediyorum.
Umarım bir hukukçu tekrar bu konuyu görürde cevap verir .
Paypal aracılığı ile satın aldıysanız 45 gün içinde dispute açabilirsiniz Paypal üzerinden.