Alan adı satmak Domain satışı
Merhaba
Firma ve şahısların aklına gelmeyen alan adlarını kendi adıma alıp sonra satısa cıkartmam sucmu ilk gelen alır mantıgı ile hareket ederek jenerik adlar ve türkçe karakterli alan adlarınada sahibim.
Sattıgım alan adları firma ünvanları kişi adları degıl sadece sektörel alan adları satıyorum
örnek// kagitpecete.com tpepatenttescil.com
Satışta olan web adreslerine talepler var ülkemizde yüksek meblaglara satmam herhangi bir yasal sorun karsıma cıkarırmı ülkemizde diye sormamdaki sebep uluslarası alan adı müzayede sitesinde su an satısa cıkardıgım alan adı 450.000 eur gibi bir teklife ulastı.
Cevap: Alan adı satmak Domain satışı
Vergisini ödedikten sonra bir sorun olabileceğini sanmıyorum:alala
Alıntı:
beytrap rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba
Firma ve şahısların aklına gelmeyen alan adlarını kendi adıma alıp sonra satısa cıkartmam sucmu ilk gelen alır mantıgı ile hareket ederek jenerik adlar ve türkçe karakterli alan adlarınada sahibim.
Sattıgım alan adları firma ünvanları kişi adları degıl sadece sektörel alan adları satıyorum
örnek// kagitpecete.com tpepatenttescil.com
Satışta olan web adreslerine talepler var ülkemizde yüksek meblaglara satmam herhangi bir yasal sorun karsıma cıkarırmı ülkemizde diye sormamdaki sebep uluslarası alan adı müzayede sitesinde su an satısa cıkardıgım alan adı 450.000 eur gibi bir teklife ulastı.
Hukuki olarak çekincen tescil konusumu. Yoksa bende mesleki olarak bu konularla hem demim prosedür ve ticari akışta vergilendirme gerçekleştikten sonra bir sıkıntısı olacağını sanmıyorum. Büyük bir firma ile davayla karşı karşıya kalma gibi bir duruma girmeden önce öncelikle alan adlarını onlara teklif etmeni tavsiye ederim.
Alıntı:
nikon rumuzlu üyeden alıntı
Vergisini ödedikten sonra bir sorun olabileceğini sanmıyorum:alala
günaydın
vergi yönünden sıkıntım yok banka hesabına nakıl ve fatura kesılıyor
Alıntı:
ozgirl rumuzlu üyeden alıntı
Hukuki olarak çekincen tescil konusumu. Yoksa bende mesleki olarak bu konularla hem demim prosedür ve ticari akışta vergilendirme gerçekleştikten sonra bir sıkıntısı olacağını sanmıyorum. Büyük bir firma ile davayla karşı karşıya kalma gibi bir duruma girmeden önce öncelikle alan adlarını onlara teklif etmeni tavsiye ederim.
Büyük firmalara bu konu ile bilgilendirme tlf ları ve mailler attım ama ileri boyuta gidemiyorlar sponsor olmaktan memnunlar Büyük firmalar ama kafa yapıları küçük yada araya saçma sapan alıcılar sokuyorlar fiayt konusunda teyit için.
Marka vekilligi yapacaklar için alan adım var:www.tpepatenttescil com ama gel görki bozuk paraya iş yapmaya calısıyor vekil firmalar sponsor olarak