Cevap: şantaj, iftira ve cezası
Hem uzlaşma istemişsiniz sonra yine şikayet etmişsiniz.
Ya davacı olmayacaksınız yada karşı tarafla tüm diyaloğu keseceksiniz.
Bulunduğunuz ilden avukat yardımı alın.Kimsenin kimseyi rahatsız etme hakkı yoktur.
Alıntı:
9.Köy rumuzlu üyeden alıntı
Hem uzlaşma istemişsiniz sonra yine şikayet etmişsiniz.
Ya davacı olmayacaksınız yada karşı tarafla tüm diyaloğu keseceksiniz.
Bulunduğunuz ilden avukat yardımı alın.Kimsenin kimseyi rahatsız etme hakkı yoktur.:DD
Uzlaştırma isteğim mahkeme acılmadan buna bir son verme düşüncemdi ama olmadı ki ben hiçbir şekilde onunla dialoğa girmedim kendisi yolumu keserek beni buna zorladı. Avukat tutma konsunda bende tutmak istiyorum ama maddi durumum yeterli degil ve ücretsiz avukat tutma hakkım oldugunu söylediler ama maddi durumumun yetersiz oldugunu kanıtlamam istendi yani nasıl kanıtlayabilirim bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
her baronun CMK servisi vardır.. Bu servislere giderseniz size ücretsiz avukat tutmanız için gerekli belgelerin listesi verilir..
tanık olarak siz de onlarda istediğinizi dinletebilirsiniz... silmiş olduğunuz ses kaydı (daha sonra çok fazla yükleme silme yapmadıysanız) teknik olarak geri getirilebilir..
Alıntı:
Av.Fırat Kırımcı rumuzlu üyeden alıntı
her baronun CMK servisi vardır.. Bu servislere giderseniz size ücretsiz avukat tutmanız için gerekli belgelerin listesi verilir..
tanık olarak siz de onlarda istediğinizi dinletebilirsiniz... silmiş olduğunuz ses kaydı (daha sonra çok fazla yükleme silme yapmadıysanız) teknik olarak geri getirilebilir..
Öncelikle cevap vererek bilgilendirdiğiniz teşekkür ederim. İlk fırsatta Avukat tutabilme konusunda başvuru yapacağım. Peki karşı tarafın, mahkemede benim patronumu ve ailesini çağırması mümkün müdür. Patronumla ve ailesi ile hiç konuşmadan, konuştum diyor mahkemede çağırma hakkı var mı acaba?
Şahit olarak bildirme hakkı var.
Bu durumda şahitlik etmek istemeseler dahi çağrıldıklarında gelme zorunluluğu doğar.
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Şahit olarak bildirme hakkı var.
Bu durumda şahitlik etmek istemeseler dahi çağrıldıklarında gelme zorunluluğu doğar.
peki şahit olarak gelmezlerse durumları ne olur, cezası var mı acaba?
Peki beni rahatsız etmeyeceğini karakoldaki tutanak ifadesinde belirtmişken, tekrar beni birden fazla defa rahatsız etmesinin sucu nedir? hapis cezası varmı yoksa para cezasımı alır?
değişik maddelere sokulabilir...
rahatsız etmenin içinde tehdit varmı
yoksa sadece arama mı
telefonu çaldırıp kapatmak bile süreklilik arz ediosa cezayı gerektiren bir davranış olarak değerlendirilebilir...
Alıntı:
Av.Fırat Kırımcı rumuzlu üyeden alıntı
değişik maddelere sokulabilir...
rahatsız etmenin içinde tehdit varmı
yoksa sadece arama mı
telefonu çaldırıp kapatmak bile süreklilik arz ediosa cezayı gerektiren bir davranış olarak değerlendirilebilir...
evet tehdit var aramalarıda var daha cogunlukla telefonuma attığı mesajlarında; senin patronunla konusucam o bunların hesabını vericek, abine bunları anlatıcam, aileni rahatsız etmek için bunları yapıyorum ve telefonda konusurken ablam buna şahit (rezil olucaksın seni ben rezil ederim) gibi konuşmaları var konuşmaları kanıtlayamasamda mesajları ilettim dilekcemde savcılığa.